iPhone 5S alınır mı?

11 iPhone almak istiyorum derseniz alınabilecek ucuz bir cihaz. Bir üstü 12 olmuş 36k iPhone 11 26.5k. Cihazı kendim kullanıyorum ekran çözünürlüğüne bakmayın kaliteli bir IPS panele sahip ve Liquid retina oluğu için pixelleri göremezsiniz. Fakat OLED ekranlı 1080p bir cihaz ile yarışamaz. Bu cihaz çok yanlış biliniyor IPS ekranlı olduğu için fakat bu cihazın IPS'i öyle ucuz Android'lerdeki gibi değil. Kendim kullanmadan önce bende bu yorumları yapıyordum. Fakat bu fiyatta bu cihaza karşı alınabilecek S22 Apple ekosisteminde olmayan biri için çok daha iyi.

Ne yazık ki Deji batarya kullanılırsa yoğun olmayan kullanımda bir günü çıkarabilir aslında. 2500 TL civarına iPhone 6s kalitesi verebilecek android cihaz yok şu an piyasada.

6s ucu ucuna iş görüyor ama 5S seni fazla üzer. Şu an çok düşük bütçelerle telefon alınacaksa en az 8 alınmalı.
iPhone 8 alınmaz. 8K ya 1K ekleyin SE 2020 var o fiyata. 4 sene gideri var SE 2020 nin. Tabi 5-6K ya bulunursa neden alınmasın.

Fiyatlar artmasa okey fakat hoca 4 yıllık cihaza 22K para baymak birazcık absürt. S22 ile aralarında açık ara fark var. Bu fark ne kadar güncelleme gelse ne kadar iyileştirme gelse değişmez. Hala Apple diyende sorgulasın yani

4 yıllık cihaz gözüyle bakmayın lütfen. iPhone 11 gerek kamera gerek performans gerek gece çekimi gerek güvenliği gerek işletim sistemi olsun her yönden çok daha iyi. iPhone 8 bile şu an orta segment diyebileceğimiz Android'lerden çok daha iyi (A23 vs.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…