iPhone 5S alınır mı?

Alınmaz. Bir şey indiremiyorsun ve aşırı hantal. Ha yok ben sadece arama yapacağım dersen tuşlu telefon alıp paranı cebinde tutabilirsin. Bütçen ne kadar?

Bilmiyorum duruma göre SE 1.nesil bakacağım ya da almayacağım.

Bu mesajımı iPhone 5S üzerinden yazıyorum cihaz aman işte berbat çok kasıyor çok kötü denebilecek bir cihaz değil ha iyi de değil ama işte ben alo diyeyim WhatsApp'a gireyim derseniz kesinlikle işinizi görecek bir cihaz ayrıca imzamda 2023'te 5S kullanmak hakkındada blog yazdım onu da okuyabilirsiniz.

Konu çok uzamış bir kısmını okudum ama geri kalanını okumaya bile erindim, 5S evet eski onun yerine arka camı vs kırık S6 alırım ya da eski Android amiral gemilerine bakarım düşünceleri de mantıklı geliyorlar en nihayetinde APK ve istediğin donanıma erişim şansın var ama 5S'te ufak minik tam teknolojiden arınma cihazı bu kullanım seneryosunda bahsedilen Z3'ten vs daha iyi olacaktır.

5S içinde hocam alın ve iOS 10'a downgrade edin (5S'ler için bir açık var ve yapabilirsiniz), sonra istediğiniz tarayıcıyı yüklersiniz yine eski sürüm bile olsa Safari'den iyidir veya Safari'de de istiyorsanız şans verirsiniz eski sürüm olsa da. Bu şekilde yaparsanız istediğiniz kullanım seneryosunda daha memnun olursunuz %100 telefon detoksu ve teknolojiden uzaklaşma senasi olur.

Tamamdır hocam teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı