PrOoFfStRiKeR
Megapat
Telefon 1 haftadan beri ekranın sol kenar boydan boya ve ekranın en orta kısmının boydan boya dokunmatiği işlevsiz hale gelmişti. Ekran koruyucu vardı ondandır araya su kaçmıştır vs diyerek çıkardım fakat daha kötü olmaya başladı. Orta kısımdaki sıkıntı öncesinde dümdüz çizgi halinde (klavyede o hizada tuşlar tek basmıyordu) iken şimdi biraz daha etrafa yayılmış vaziyette. Cihazın orta kısmındaki sıkıntıdan dolayı ekran kilidi açamadığımdan cihaz itunesa bağlı değil uyarısı veriyor. Dfu moda geçmek için gerekn Home tuşu ise oda bozuk
dün internet üzerinden Home tuşu sipariş ettim normalde kullanmıyorum dfu modu için 5 kere çalışsa yeter diyerek yanında tamir kiti(malum tornavida) olanından aldım. Araştırmalar sonucu dokunmatik sıkıntısının sebebinin bataryanın şişip ekrana baskı yapması olduğunu düşünüyorum. Elimde iPhone tornavidası olmadığından içini açıp da bakamıyorum maalesef. Sorun sizce kesin olarak bataryadan mıdır? Cihazın iç ekranı 6 ay önce değişti sıkıntısızdı aniden oldu temassızlık. Eğer kesin olarak bataryadan ise beklememek adına batarya siparişide vereceğim. Telefoncuya götürüp tamir için batarya+Home tuşuna 400-450 vereceğime 250 TL'ye kendim halletmeyi düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
->Temassızlık yapan kısımlar kırmızı olan bölge sol taraf kendi kendine basıyor orta taraf ise hiç basmıyor.
->Temassızlık yapan kısımlar kırmızı olan bölge sol taraf kendi kendine basıyor orta taraf ise hiç basmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: