iPhone 5S Hala Alınabilir mi?

baybarsyontar

Kilopat
Katılım
12 Ocak 2014
Mesajlar
675
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ogrenci
Su anda kullandigim telefondan iPhone 5S'e gecmek istiyorum. Hala alinabilir bir telefon mu? Onun yerine SE veya ikinci el bir 6S mi alinmali?
 
Şahsen nasıl bir kullanıcısın bilmiyorum ama 5S ios 11'e kadar alır diye düşünüyorum. Şahsen şuanda İphone 6S cihazım servise gönderildiği için İphone 5 kullanmaktayım ve çok minik bir kasmalar mevcut ama kullanılmayacak kadar değil. Tüm işlemlerimi halledebiliyorum o 2012 yılına ait bir cihaz olmasına rağmen tüm sosyal medyaları açabiliyorum bir sıkıntı olmadan. İphone 5 böyle ise iphone 5S de hala günümüzde idare edilebilecek bir telefon. Şahsi görüşüm budur.
 
Genellikle fotograf cekmeyi seven, olabildigince muzik dinleyen ve vakit gecirmem gerektiginde oyun oynayan biriyim telefonumdan. Hafiza konusu epey onemli suanki telefonumdaki fotograflarin kapladigi alan 13 GB'a yakin neredeyse.
 
Telefon fotoğraf çekmek konusunda arka kamera ortalama ön kamera olarak çok vasat. Oyun oynama konusuna gelince 15dk sonra ateş gibi oluyor, ortalama bir oyunda. Tabii birde bataryası varki yoğun kullanım ortamında 1440 mAh olduğu için elinde power blank ile gezmen gerecektir.
 
Ben 5 yıldır S3 kullanıyorum, ve çokta memnunum. Yeni telefon almak için, önce telefonunun bozulması ve, en az üzerinden 5 yıl geçmesi lazım. Yeni telefonlarda, sadece bir kaç yeni özellik geliyor o kadar. Onlarda pek bir işe yaramaz zaten. Menülerde ki, simgelerin değişmesi ve, ayarlar kısmından bir kaç özelliğin adı falan değşiyor o kadar. Kafana göre takıl :)
 
Günümüz için yeni telefon alacak birisi için 5s çok yetersizdir.

-Batarya ömrü kötü

-Ön kamerası 1.2 mp

-Oyun oynamada çabuk ısınan, günü kurtarmaya yetmeyecektir.
 
iPhone SE dusunuyordum fakat ondada 5S'in kasasi kullanildigi icin on kamera falan degismemis. Ikinci el bir iPhone 6 nasil bir secim olur ki ? Yani benim icin kamerasinin iyi olmasi onemli bir etken gun batiminin fotograflari olsun bisikletimin veya guzel bir anin fotograflari olsun bunlari kaliteli cekmesi lazim 6 Plus'in kamerasini inceleme firsati bulmustum epey kaliteli cikiyordu fotograflar acaba 6'dada oyle midir ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı