iPhone 5S ile Lumia 930 ile takas edilir mi?

tetik_23

Megapat
Bende 8 aylık temiz iPhone 5s var (umrede almıştım) çok iyi güzel bir telefon fakat sıkıyor beni Windows telefona alıştığım için sıfır lumia 930 ile değişmeyi düşünüyorum. Yapsam mı acaba? o_O Yaparsam da üstte para mı vereceğim yoksa para mı alacağım veya bire bir takas mı yapsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lumia 930 değil de yeni çıkacak amiral gemilerinden birini almanı ve ya Lumia 830, 1520 almanı öneririm. Lumia 930' da ısınma problemi var. Bataryası çıkmıyor, sd kart takılmıyor benim pek içime sinmedi ama yine de senin kararın.

Lumia 930 şuan 1500 liraya satılıyor. Ayrıca arka kapak çıkmadığı ve pilin değiştirilmediği söylendi. Fakat arka kapak çıkıyor zorlayınca. İnternette videoları var görebilirsiniz. Kapağı açınca batarya çıkıyor. Bana göre takas edeceksen sana para vermeleri lazım iphone daha pahalı ikinci el fiyatları bile yakıyor. Bana göre gayet iyi cihaz ısınması normal bütün cihazlar ısınıyor hali hazırda :).

Sık oyun oynuyorsan 930'dan uzak durmalısın. Elini çok fazla yakar. Onun yerine daha ucuz fiyatlı, tasarımı onun kadar iyi, sadece donanımdan biraz kısılan 830'u alabilirsin.

Sık oyun oynuyorsan 930'dan uzak durmalısın. Elini çok fazla yakar. Onun yerine daha ucuz fiyatlı, tasarımı onun kadar iyi, sadece donanımdan biraz kısılan 830'u alabilirsin.

ben hiç oyun oynamam, uygulama yüklemem, bankacılık işlemleri, resmi bazı uygulamalar, haberler, hanım ile whatsapp de görüşmek, facebook u yükleyip ama hiç kullanmamak için bana lazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı