ucankaçanadam
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba öncelikle size birkaç sorularım var
Daha alali 1 hafta olmadı iPhone 5s"imi. Ama sağ bölümden işlemcinin olduğu bölümde bir ısınma var telefonu alıp 10 dakika kunlanıyorum gerek facebook'ta olsun gerek mesajlaşırken olsun hafif bir ısı var elle hissediyorsun koluma falan koyuyorum telefonumu ısıyı rahatca hıssede biliyorum eli rahatsiz edıyor yani telefonu yanağıma falan koyuyorum ısı hıssedılıyor bu ısı giderek artmıyor evet artmıyor
Cayır cayır yanmıyor ama ısı var ayni olay kamerayı kullanırken de oluyor suan yazarken bile hafif hafif hissedıyorum ısıyı.
CPU sıcaklıgına bakmaya fırsatım olmadı ama pil sıcaklığı max 38-39 derece oluyor benmi paranoyakım yoksa sıkıntımı var veya suana kadar hep plastık kasalı telefonlar kullandım. ıPhone aliminyum oldugu ıcın bana mı ısı fazla gelıyor şunu da ekliyim telefonu elimden bıraktıgım gibi max 3 dakikaya telefon geri eski haline dönüyör hemen soğuyor yani.
Şimdi sorunumu anlattığıma göre sorularımı sorabilirim.
1) Bu ısınma normal midir?
2) CPU sıcaklığına nerden bakabılırım uygulama olarak?
3)İnsanlar vıdeo ızlerken telefonları ısınıyormuş bende o yok pek ısınmıyor video izlerken.
4) İnsanların telefonları ısınınca kasıyormuş benımki kasmıyor.
5) Bir telefonda CPU sıcaklıgı ne kadar olmalı ?
Şimdiden teşekurrler sorularımi cevapladıgınız için
adamsınız.
CPU sıcaklıgına bakmaya fırsatım olmadı ama pil sıcaklığı max 38-39 derece oluyor benmi paranoyakım yoksa sıkıntımı var veya suana kadar hep plastık kasalı telefonlar kullandım. ıPhone aliminyum oldugu ıcın bana mı ısı fazla gelıyor şunu da ekliyim telefonu elimden bıraktıgım gibi max 3 dakikaya telefon geri eski haline dönüyör hemen soğuyor yani.
Şimdi sorunumu anlattığıma göre sorularımı sorabilirim.
1) Bu ısınma normal midir?
2) CPU sıcaklığına nerden bakabılırım uygulama olarak?
3)İnsanlar vıdeo ızlerken telefonları ısınıyormuş bende o yok pek ısınmıyor video izlerken.
4) İnsanların telefonları ısınınca kasıyormuş benımki kasmıyor.
5) Bir telefonda CPU sıcaklıgı ne kadar olmalı ?
Şimdiden teşekurrler sorularımi cevapladıgınız için
Son düzenleyen: Moderatör: