iPhone 5S mi, 6 mı?

  • Konuyu başlatan GameR07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2B
Cevabım iPhone 10 olacaktır. Şaka bir yana her yeni sürümde telefon geliştirilerek sunuluyor. Tavsiyem iPhone 6'yı beklemek olucak. iPhone 6 çıktığında bakıp beğenmezseniz 5s e yönelebilirsiniz ayrıca iPhone 6 çıktığında eski sürümlerdeki fiyatların düşeceğini düşünüyorum.
 
@masterboy arkadaşın dediğin gibi her marka yeni model çıkartırken ustune daha fazla özellik ekleyerek çıkartıyor. Şimdi hangisi deseniz daha yeni olduğu için çoğu kişi 6 der. İhtiyaçlarınız ve beklentilerinizi yazarsanız sonuca daha yakın cevaplar verebiliriz.
 
İlk çıktığında telefon almak... Çok pahalı oluyor be hocam. Bence en üst telefonu kovalamak yerine bi' alt jenerasyonunu almak daha uygun. 5s gibi. Ama ekran boyutu çok fark atıyor. Çok çelişkili, çok iki arada bir derede seçim. Kolay gelsin. :(
 
Iphone 5S kullanıcı olarak, daha önce de iphone'larım hep S'ti. 5'i 4S'im varken almadığıma pişman olmadığım gibi, 6S için de beklemeyi size tavsiye ederim. Mimari yapı özellikleri oldukça farklı olacağına eminim çünkü apple'ın pazarlama stratejisşni hepimiz biliyoruz. Bence fiyatı uygun 5S alın.
 
Kesinlikle beklemelisin İphonenin S ara serisine maruz kalma Eylülde İphone 6 Tanıtılacak çok iyi bir tasarımla geleceği kesin, konsept videolarına aldanma son 2 ay kalaya kadar net video paylaşmaları imkansız çoğu konsept para kazanmak için :D Sabırısızım diyosan bilemem çünkü Kasımda Türkiyede olur.
 
5S iyidir bence de . Hem tek el ile rahatlıkla kullanabilirsiniz hem de ekranı yeterince büyük. Ufak değil en aznından.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı