iPhone 5S mi alsam 6'yı mı beklesem ?

Yabancı ülkeden getirtirsen fiyatı daha ucuz olur 800-900 civarı gibi ama bide bunun pasaport kaydı felan var 100-150 civarı yanılmıyosam. En iyisi yurt dışından getirmek fiyat uygun hem Türkiye'deki satış fiyatı 2000 tl'nin üstünde olur büyük ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz var ise iPhone 6'yı beklemek mantıklı olur ama iPhone 5s'in Türkiye'ye giriş fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3000-3100 TL civarı idi iPhone 6'da bu fiyat üstünden giriş yapar Türkiye'ye. Ama o kadar bütçem yok derseniz iPhone 5s değilde iPhone 5 almanızı öneririm.

iPhone 5 diyen arkadaşlar yazmaktan yoruldum. iPhone 5 sorunlu, o kadar sorunlu ki appstore bakın 4s 5s 5c satılıyor ama 5 satılmıyor. 5 serisi çok sorunluydu ve apple home tuşu bozulanlara ücretsiz tamir kararı aldı çünkü herkezde bozuluyor bu tuş. Ayrıca power tuşu çok çabuk esnekleşiyor. Bunun için iphone 5 almayın hatta üretimi bile durdu diye biliyorum.

İphone 6 son 25 yılın en iyi teknolojisi olacak deniyor onun için 6 yı beklemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca applenin türkiye bayiliyi açıldı öyle 3100 tl gibi bir giriş yapmaz 2500-3000 arası gelir diye tahmin ediliyor. Hem gelince birkaç aya kalmaz 2500 lere düşer iphone fiyatı hep böyle olmuştur.

Eğer aceleniz yoksa 6'yı bekleyin derim ama aciliyeti varsa sakın 5 felan alma hem seri olarak çok sıkıntılı geldi hemde pilide sıkıntılı diyenler var. İphone 5 diyenler dünya kadar haber yapıldı bu konuda nasıl haberleri olmamış anlamak zor doğrusu. iPhone - iPhone 5s ve iPhone 5c'yi Ücretsiz Gönderim ile satın alın. - Apple Store (Türkiye) appstore bile 5 satışını yapmıyor hala 5 alın diye öneri veriyonuz. Acilse kesinlikle 5s derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle iPhone 6'dan uzak dur Apple "S" modellerinde başarılı iPhone 5s kullanıcısıyım çok memnunum. Bende iPhone 6S'i bekliyorum tabi karar senin. Apple ilk büyük ekran deneyimini yaşayacağı için sıkıntı yaşanacak alırsan'da ilk çıkan modellerden alma.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı