iPhone 5S mi alsam 6'yı mı beklesem ?

Gülüyorum. :D Android'e virüs bulaşıyormuş. Google Play tarafından virüslü uygulamalar tespit edilip anında siliniyor. Ayrıca o virüs deyip milleti korkuttuğunuz şeyler de reklamlar oluyor. Ben zaten hiçbir zaman etrafımda telefonuna virüs bulaştığı için uğraşanını görmedim. :D

Konuya gelecek olursak, "ben büyük ekranı daha çok severim" dersen İPHONE 6'yı bekle derim. Eğer, "küçük ekran 5S elime de tam oturur, cebime de tam sığar, boyu da tam bana göre" dersen 5S alırsın. Arada fazla performans farkı bekleme bence.

Gülüyorum. :D Android'e virüs bulaşıyormuş. Google Play tarafından virüslü uygulamalar tespit edilip anında siliniyor. Ayrıca o virüs deyip milleti korkuttuğunuz şeyler de reklamlar oluyor. Ben zaten hiçbir zaman etrafımda telefonuna virüs bulaştığı için uğraşanını görmedim. :D

Konuya gelecek olursak, "ben büyük ekranı daha çok severim" dersen İPHONE 6'yı bekle derim. Eğer, "küçük ekran 5S elime de tam oturur, cebime de tam sığar, boyu da tam bana göre" dersen 5S alırsın. Arada fazla performans farkı bekleme bence.
Güldürmeyin hocam tespit edilip siliniyormuş, lütfen gece gece yapmayın böyle espiriler :D :D

Yiğithan ç., ben de kullanıyorum ama hiç de kullanılacak gibi bir telefon değil.
İlk Alındığı hızı hala duruyor hocam. Şu andaki nesile tabiki yetişemez hız bakımından.

Virüs sebebiyle Android kullanmayın diyen arkadaşın Windows yerine Linux kullanması lazım. Bilinçsiz kullanıcının elinde Windows çöp olur. :) Google Play'e girip bilinçsizce uygulama indiren adam zaten bir zahmet akıllı telefon almasın. Apple Store'da virüs değil belki ama kullanıcıların bilgilerini kaçıran uygulamaların varlığı da bir gerçek. Her platformda var onlardan.

Para sıkıntın yoksa vede sabredenilirsen ıphone 6.
Ama ıphone 5s alıncada pişman olmassın çok akıcı bir cihaz seni bYa bi götürür her istediğini yaparsın.

+1
Kesinlikle katılıyorum :)[/Qaynn katılıyorum arkadaşa s serileri gelişmiş seriler oluyor bu serilerde sorun çıkmaz hem arkadasın dediği gibi ilk kez ekran 4.7 olucak bunla ıos sıkıntıları çıkabilirUOTE]

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs sebebiyle Android kullanmayın diyen arkadaşın Windows yerine Linux kullanması lazım. Bilinçsiz kullanıcının elinde Windows çöp olur. :) Google Play'e girip bilinçsizce uygulama indiren adam zaten bir zahmet akıllı telefon almasın. Apple Store'da virüs değil belki ama kullanıcıların bilgilerini kaçıran uygulamaların varlığı da bir gerçek. Her platformda var onlardan.
Ben hem mac hem windows kullanıyorum Mac sistemini yazılım amaçlı Photoshop, Render gibi işlerimde kullanıyorum Windowsu oyun falan her 2 işletim sisteminden de memnunum.

:) Ya burası komple şaka gibi. Arkadaşlar iphone 5 tamamen sorunlu demedim. İphone 5 en çok şikayeti alan ve en çok sıkıntısı olan iphone modeli oldu demek istedim. Zaten apple üretimi durdurmuş bunun neyini tartışıyorsunuz anlamak zor doğrusu. Bu arada çok bilinen bişeydir iphone her zaman sonunda S olan modellerde oturaklı olmuştur ve hatalar düzeltilmiştir.

Burda birde bilinçli kullanıcı muhabbeti var buna kesinlikle katılıyorum. Adam elinde görünsün diye gidip özenti oluyo, iphone alıyor sonrada buna JB yapıp özgür oldu diyor. Özgür felan olmadı applenin güvenilirlik ilkesi olan kapalı veri sisteminin anasını ağlattın kaliteyi mahvettin. Sonrada yok telefon kitlendi yok applede takılıyor felan filan. Bencede hava olsun diye apple alıp JB ile bilmem neyle komik komik şeyler yapmayın. Oyuncak arayanlar androidi tercih etmeli bencede. Androidin ağzına kadar virüs dolduğunuda teknosa elemanları bilmiyor siz biliyorsunuz :) Bu kadar gözü kapalı yaşanmaz demekten başka bişey diyemiyorum.

Haklısınız Paris'te Türkiye'nin baş kenti olabilir size göre.

:) Ya burası komple şaka gibi. Arkadaşlar iphone 5 tamamen sorunlu demedim. İphone 5 en çok şikayeti alan ve en çok sıkıntısı olan iphone modeli oldu demek istedim. Zaten apple üretimi durdurmuş bunun neyini tartışıyorsunuz anlamak zor doğrusu. Bu arada çok bilinen bişeydir iphone her zaman sonunda S olan modellerde oturaklı olmuştur ve hatalar düzeltilmiştir.

Burda birde bilinçli kullanıcı muhabbeti var buna kesinlikle katılıyorum. Adam elinde görünsün diye gidip özenti oluyo, iphone alıyor sonrada buna JB yapıp özgür oldu diyor. Özgür felan olmadı applenin güvenilirlik ilkesi olan kapalı veri sisteminin anasını ağlattın kaliteyi mahvettin. Sonrada yok telefon kitlendi yok applede takılıyor felan filan. Bencede hava olsun diye apple alıp JB ile bilmem neyle komik komik şeyler yapmayın. Oyuncak arayanlar androidi tercih etmeli bencede. Androidin ağzına kadar virüs dolduğunuda teknosa elemanları bilmiyor siz biliyorsunuz :) Bu kadar gözü kapalı yaşanmaz demekten başka bişey diyemiyorum.

Haklısınız Paris'te Türkiye'nin baş kenti olabilir size göre.
Aynen öyle. +1 :like:

İşte aradığımız mizah " Bir zaman sonra yavaşlayan android'i BİLMESEK " tüm mesele bu aslında. :)

Samsungun hiçbir cihazı iPhoneyi geçemez hocam. bkz; Geçen gold mağazasına gittim çalışanlara iPhone aldım sizce kötümü yaptım dedim. Aldığım cevap şu: "Şurada gördüğün Samsung Galaxy S5'e virüs bulaştı telefon kilitlendi kaldı açamıyoruz düşünün bir de demo modeli "cevabını aldım. Birde şu konuya açıklık getirmek istiyorum hocam " PLAY STORE " Hala AppStore'nin yanına bile yaklaşamamış olan uygulama çöplüğü. Saçma sapan içeriklerden tutun da gereksiz bir çok uygulamaya kadar hepsi PlayStorede ama AppStore öyle mi ? Hayır. Son derece kaliteli uygulamalar, son derece kaliteli developerlar hepsi AppStorede ama normal bir kullanıcı bile PlayStoreye uygulama yükleyebilir. Neyse bu tartışma uzar. Android pişmanlıktır diyorum sadece.
Gold'daki adam öyle der zaten. Bu arada Galaxy S5 iphone 5S'i ezip geçiyor. Samsung Galaxy S5 vs Apple iPhone 5S - Cep Telefonları Özellikleri Karşılaştırma

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı