iPhone 5S mi alsam 6'yı mı beklesem ?

Gold'daki adam öyle der zaten. Bu arada Galaxy S5 iphone 5S'i ezip geçiyor. Samsung Galaxy S5 vs Apple iPhone 5S - Cep Telefonları Özellikleri Karşılaştırma
Arkadaşlar içindeki işlemcilere bakıp'ta karşılaştırma yapmayınız. iPhone 3 sene aynı hızda stabil kullanılabilir ama Android zaman geçtikçe 4 veya 5 ay sonra yavaşlamaya teklemeye başlar. Bunu herkes hepimiz biliriz. Ben Apple fanı değilim, ama en iyisini her zaman Apple yapıyor. Htc One M8'e baktım gerçekten telefonu "ANDROİD" ile batırmışlar. iPhonenin tek eksik yönü pilinin çabuk bitmesi ki bu benim umurumda bile değil, telefonda oyun oynayan, orada burada cart curt facebook, twittera giren biriside değilim bana 1 gün rahat yetiyor şarjı.
2000 Uefa kupasında da kağıt üzerinde Arsenal üstündü ama maçı ve kupayı GALATASARAY aldı hocam konudan sapma oldu biraz özür diliyorum ama benzetme bu.

Hayır linkteki 42 sebebi kontrol edermisiniz :) Allah aşkına iphone 5s te cocuk kilidi yokmuş eksi vermiş, Samsung s5'te çocuk kilidi varmış buna artı vermiş. Kardeşim Hyundai arabaların en dolu paketi Mercedes'in en boş paketinin yarı fiyatı etmiyor. Şimdi bundan yola çıkarak Hyundai Mercedes'e bin basar mı diyeceğiz.

Android seviyoruz ve kullanıyoruz diyenlere bir şey diyemem ama kalite ve güvenilir olması noktasında Apple öncüdür, Samsung da sürekli kopyalar ordan burdan açık ve net. Bir yere bin bastığı falan yok bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı