iPhone 5S mi iPhone 6 mı?

Kardeş para israfı yapma bence, Param var diyorsan o ayrı. Ben 5C kullanıyorum ve performansı kullanımı gayet çok iyi, hava atacağım hızlı olsun benim olsun diyorsan İphone 6 al, yok arkadaş ihtiyacım kadarını kullanacağım diyorsan bırak 5S'i 5C bile yeter sana, İphone bu motor ömrü uzun bayağı gider.

5s aldım diyelim ki çok beğeniyorum sonrasında güncellemeleri yüzünden yavaşlar mı acaba ,6 ile arasında çok devasa farklar yok biliyorum ama başka konular yüzünden 5s alırsam pişman olur muyum diye düşünmekteyim hala..

5s büyük ihtimalle ios 9'a kadar kusursuz çalışır.Fakat daha sonrasında takılmalar olabilir. Ama sen güncellemeyi indirmeden önce indirenlerin deneyimlerini okursan sıkıntı çıkmaz. :) Eğer alıcaksan en az 32gb al. Bende 32gb 5s var sadece 10gb resim-video kaplıyor haberin olsun :D

ıPhone 6'nın kamerasının çıkıntılı olmasına takılma . Kılıf hertürlü takıcaksın sonuçta . Kılıf taktıktan sonra o kameranın çıkıntılığını hissetmezsin . 5S ile 6 arasında kalsaydım kesinlikle 6 seçerdim . 4.7 inç gelecekte alıştıktan sonra senin için daha iyi olacaktır . Güncelleme konusunda sıkıntı olacağını pek sanmıyorum fakat yeni nesil her zaman daha iyidir . :)
Bütçe sıkıntın yoksa 16 Gb üzeri almanı öneriyorum .

5s ve 6 mi diye sorarsan ozellik olarak neredeyse aynilar. kardesim 5s kullaniyordu 6 aldi pisman oldu herseyi ayni diyo

hatta birader iki tel arasinda yaklasik 400 500 liralik fark var durumun musaitse uzerine biraz daha koyup 6 plus almani tavsiye ederim. ben aldim plus aldim, 6 ile 6 plus arasinda daglar kadar fark var ama 5s ve 6 arasinda yok

ikisini kiyaslayinca 5s al derim

5S i ben de 6 dan daha çok beğeniyorum, fakat güncellemeler yüzünden daha az süre kullanır mıyım diye düşünüyorum 5s için. . kafamı bu kurcalıyor..

5S i ben de 6 dan daha çok beğeniyorum, fakat güncellemeler yüzünden daha az süre kullanır mıyım diye düşünüyorum 5s için. . kafamı bu kurcalıyor..

güncellemeleri hic dusunme. 4s ciktigi zaman almistim en son ios8 i yukledim yuklerken tel kasar dedim ama tik yok. plusi alana kadar 4s i sifir kasma ile 2 bucuk sene kullandim. 5s ondan cok daha iyi bi tel simdi alsan bile seni rahat 2 sene goturur belki 3

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı