iPhone 5S Şarj Olurken Servis Yok Hatası

erdikara

Megapat
Daha fazla  
Yurtiçi kayıtlı iPhone 5S kullanıcısıyım. Epeydir kullandığım telefonumda hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanmaktaydım. iOS 8.3 kullanmakta iken durup durarken 2G şebekesinde telefon çekmemeye başladı. 3G veya LTE moda aldığımda bir sıkıntı yok. Yalnız telefon şarjda iken 2G şebekesi Servis Yok derken şarjdan çektiğimde ise şebeke normale dönüyor normal değerlerde çekmeye başlıyor. Şarj aletimi 2-3 aydır kullanmaktayım sıkıntı yoktu ancak ben tedbir amaçlı orjinal bir şarj aleti aldım denedim sorun yine devam etmekte. Pc'ye bağlayıp şarj yada data transferi etmek istediğim de de şebeke gidiyor.

iOS 8.4'e güncellemenin bir çözüm olacağını düşünerek bugün güncelleme yaptım ancak sorun hala devam etmekte. Sırasıyla DFU Mode ve Recovery Mode alarak restore işlemleri yaptım hala cihazdan tık yok şarja takınca şebeke gidiyor.

Daha önce başına gelmiş olan veya bir çözüm yolu göstermek isteyenlerin yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak söylenen üç sebep var:
  • Bozuk batarya. //Bana da olası geliyor.
  • Virüs. //Hiç olası gelmiyor.
  • Donanısal arıza. //Bu da olabilir.
1. Şık bu cihazda daha doğru gibi. Şarj olma süresi eskisine göre çok uzadı ve saat 12.40 da çektiğim şarjdan 16.30'da şarj cihazını bağlamamı istedi. %10 un altında da pat diye kapanma yapıyor. Paykom'dan orjinal bir batarya istedik. Taktırıp sonucu burada paylaşacağım @Recep Baltaş :)
Saygılarımla

Evet arkadaslar batarya degisimi yapıldı çözüm olmadı tekrar restore ettik aynı duruyor hertz çipinde sıkıntı oldugu sonucuna ulastık. Onun tamirine girmek de cok riskli telefon uyuyabiliyor. Hic dokunmadan baska telefon satın alarak cözdüm sorunumu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı