iPhone 5S şarjı kapalıyken azalıyor

esksakat

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 5s markalı bir eski telefona sahibim ve telefon kapalıyken şarj azalıyor (tamamen kapalıyken değil, sadece tuşa basıp kapattığım zaman basılı tutup değil yani.). Bataryayla alakalı bir durum mu? Yoksa iPhone 5S'lerin kronik sorunu mu? Çünkü bu sorunu yaşayan bazı kişileri de gördüm aynı benim gibi. Teşekkürler.

Şu anki Android'ler bile pil kaçırıyor kapalıyken. IPhone'da yaşamadım. Eski telefon için normal tabii.

O yaşa normal.

Yeni cihazlarda öyle bir sorun olacağını düşünmüyorum gece 100 bırakıyorum sabah 100 alıyorum.

Hiçbir zaman değişmedi 😅

Yani aslında evet. 2014 de almıştım. Anca batarya değiştirilirse düzelir değil mi?

Normal durum hatta günlük 8 iyi bile.

Muhtemelen evet siz bir telefoncuya gösterin gene. Ama hocam gerek var mı siz hala onu kullanıyor musunuz ki? Çok eski telefon.
Yani evet gerek yok hala kullanmıyorum. Fakat kafama takıldı neden böyle yapıyor diye. Bir sorayım dedim.

Yeni cihazlarda öyle bir sorun olacağını düşünmüyorum gece 100 bırakıyorum sabah 100 alıyorum.

Normal durum hatta günlük 8 iyi bile.
Yani 8 e kesin diyemiyeceğim fakat kesin 8 den fazla harcıyor.

Benim S23 FE'de düşüyordu geceden sabaha 3 falan.

Yani evet gerek yok hala kullanmıyorum. Fakat kafama takıldı neden böyle yapıyor diye. Bir sorayım dedim.

Yani 8 e kesin diyemiyeceğim fakat kesin 8 den fazla harcıyor.
8'den fazlaysa anormal bu arada. Ölü batarya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı