iPhone 5s veya Xperia Z2

Z2 ile her şeyi yapabilirsiniz İphone 5s ile İOS 8 çıktığında kasmaya başlaya bilir Z2 çok iyi bir tercih suya dayanıklı 4k video çekebilir İphone böyle seçenekler sunmuyor.
5s ios8 de niye kassın ki ? İPhone 4s de öyle bir bir şey bekleniyor fakat 5s ios10 a kadar kasacağını düşünmüyorum. İPhone 5 ios 9 da sıkışacak, ios 10 ona gelmeyecek diye bekliyorum...

Yeminlen Z2 alasım geldi.

Galiba telefonda da Chrome tarayıcı olarak geliyor zaten. Bir sorum daha olacak. Wifi üzerinden bağlatnı geç oluyor falan diyorlar. Wifi üzerinde öyle bir sorun var mı ? Millet Z2'yi biraz karalıyor sanki ama bana çok inandırıcı gelmiyor nedense. Sony gibi bir markanın bu kadar hatalı bir telefon çıkaracağına pek inanmıyorum. Özellikle amiral gemisi bir telefondan bahsediyoruz yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z1'i şiddetle öneririm ama yazılımsal sorun var kamerada 4k çekmiyor.

5S diyenlerin çoğu sadece İOS olduğu için tavsiye ediyor. Alcaksan ya Z1 ya Z2.

@Dincer Wi-fi üzerinden bağlantı geç oluyor ne demek ? Sürekli Wi-fi kullanıyorum ben. Bir sıkıntı yaşamadım hiç. Açar açmaz bağlanıyor.
Evet iste birisine sormustum wifiye cok gec baglaniyor demisti ondan soruyorum bende ama dedigim gibi bazen sorunlari abartiyorlsr heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…