iPhone 5s veya Xperia Z2

Oyun oynarken biraz ısınıyor. Ancak oyun oynarken ısınmayan Android telefon görmedim açıkça söylemek gerekirse. Oyunlar telefonu zorladığından her telefonda ısınma olmaktadır. Hangi telefonu alırsan al o sıcaklığa hazırlıklı ol.
Tabiki her telefon ısınacak. Fakat o ısınma anormal dereceye dönüşüyor mu? Ben bu sorunun cevabını arıyorum aslında.:)

Mağazaya gidip ikisini de elinize alın. Kararınızı o zaman verirsiniz. Sayılarla alınmamalı amiral telefonlar. Çünkü sizi üzmeyecektir zaten. Yarı yolda bırakmayacaktır.
Tercih kriteri elinize aldığınızda hangisine ısındığınız olmalı.

Denememi istediğin ücretsiz bir oyun varsa yükleyip bakayım şimdi telefona.
Bana mı dediniz? Bana dediyseniz gerek yok. :) Yormayayım seni. Bu arada Youtube'dan G3 incelemelerine baktım da telefonun yavaş çalıştığını gördüm. Kamera 1-2 saniye geç açılıyor, ana menüye tıkladığımızda uygulamaların resimleri 1 saniye geç yükleniyor gibi. Açıkcası kafamda soru oluşturdu bu durum.

Geliştirici seçeneklerinden Animasyonlar kapatılırsa ve gereksiz programlar temizlenirse gecikmeler büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır. Senden başka ısınma oluyor mu oyunlarda diye soranlar oluyordu. Ücretsiz ve merak ettiğin bir oyun varsa söyle deneyeyim. Pek oyun oynayan birisi değilim, oyunları bilmiyorum. Soruları cevaplayabilmem için denemem lazım. :)

Geliştirici seçeneklerinden Animasyonlar kapatılırsa ve gereksiz programlar temizlenirse gecikmeler büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır. Senden başka ısınma oluyor mu oyunlarda diye soranlar oluyordu. Ücretsiz ve merak ettiğin bir oyun varsa söyle deneyeyim. Pek oyun oynayan birisi değilim, oyunları bilmiyorum. Soruları cevaplayabilmem için denemem lazım. :)
Yük bindiren oyunların hepsi paralı.:) Sadece Asphalt 8 ücretsiz fakat boyutu yüksek. Boşverin.:) Teşekkürler yinede.

Aynen ya zaten oyun onayica tum telefolar isiniyor ama z2 ayri isiniyor diyorlardi hatta bu forumdda gordm bikac tane bende z2 almayi cok istiyorum suan arastirma surecindeyim ondan cok soru soruyor olabiliyorum :) senin z2 varmis bir kullanici olarak olumlu olmsuz yonlerini soyleyebilirmisin ??

@Silinen üye Asphalt 8'i şu an indiriyorum. :) Oyun yok mu diye kızan oluyor bazen. Bir tane bulunsun. Paralılardan bir tanesinin ismini verirsen bulup indireceğim. Ben denemek istiyorum. :) Zahmet oluyor diye düşünmeyin. :)
İsterseniz NFS MW veya GTA SA'yı indirebilirsiniz. G3'te kasan GTA SA'nın Z2'de performansını görmek isterdim. Ayrıca bir sorum daha olacak. İnternette gezerken sıkıntı çıkıyor mu? Yani hızlıca siteler arası geçiş yapabiliyor musunuz?

İnternette gezinirken bir sıkıntı yaşamadım. Hızlıca geçiş yapabiliyorum. Kullandığın tarayıcı bu konuda önemlidir. Tarayıcıdan tarayıcıya her telefonda performans değişiklik gösteriyor. Chrome Beta, Firefox Nightly kullanıyorum ben. Geçişlerde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. GTA SA için şimdi güncel linke bakacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00