iPhone 5s veya Xperia Z2

Z2 ile her şeyi yapabilirsiniz İphone 5s ile İOS 8 çıktığında kasmaya başlaya bilir Z2 çok iyi bir tercih suya dayanıklı 4k video çekebilir İphone böyle seçenekler sunmuyor.
5s ios8 de niye kassın ki ? İPhone 4s de öyle bir bir şey bekleniyor fakat 5s ios10 a kadar kasacağını düşünmüyorum. İPhone 5 ios 9 da sıkışacak, ios 10 ona gelmeyecek diye bekliyorum...

İnternette gezinirken bir sıkıntı yaşamadım. Hızlıca geçiş yapabiliyorum. Kullandığın tarayıcı bu konuda önemlidir. Tarayıcıdan tarayıcıya her telefonda performans değişiklik gösteriyor. Chrome Beta, Firefox Nightly kullanıyorum ben. Geçişlerde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. GTA SA için şimdi güncel linke bakacağım.
Yeminlen Z2 alasım geldi.:)

Yeminlen Z2 alasım geldi.:)

Dediğim ayar G3 için yapılsa o da uçar bence. Özellik olarak Z2'den daha iyi sonuçta. Tarayıcı sekmelerinin üstesinden gelebilecek düzeyde. Oyunlar iniyor bakalım nasıl performans verecek, ısınma yapacak mı ? :)

Galiba telefonda da Chrome tarayıcı olarak geliyor zaten. Bir sorum daha olacak. Wifi üzerinden bağlatnı geç oluyor falan diyorlar. Wifi üzerinde öyle bir sorun var mı ? Millet Z2'yi biraz karalıyor sanki ama bana çok inandırıcı gelmiyor nedense. Sony gibi bir markanın bu kadar hatalı bir telefon çıkaracağına pek inanmıyorum. Özellikle amiral gemisi bir telefondan bahsediyoruz yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00