iPhone 5S Yazılım Güncellemesi Yapılmalı mı?

Pomegrenade

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 5S (iOS 8.3) cihazını en güncel sürüme yükseltmek istiyorum. Yapan arkadaşlar herhangi bir sıkıntıyla karşılaştı mı veya yükseltmeli miyim? Kullandığım uygulamalar iOS 9.3 ve üstü sürümlerde çalışıyor. Sanırım birkaç aya iOS 12 çıkacakmış beklemeli miyim? Teşekkürler :)

NOT: Cihaza oyun yüklemeyeceğim sadece kullandığım sosyal, multimedya ve diğer uygulamaları yükleyeceğim. Yükseltmenin ardından ısınma, kasma veya başka problemlerin çıkabilmesi halinde yükseltme işlemini yapmayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Sterben Cevabınız için teşekkür ederim. Sürekli olarak Apple ekosistemini kullanmayan biri olarak sanırım bu performans düşüşünü fark edemeyeceğim. Yalnız güvenlik ve bir başka sıkıntısı yoksa yazılım güncellemesi yapıp 2 ay sonra IOS 12'ye geçmemde bir sakınca var mı sizce? En azından uygulamalarımı kurup kullanabilirim. Birde güncellemeyi PC üzerinden yapmayı planlıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Siz bilirsiniz tabii. Uygulamalarınızı güncellemek istiyorsanız geçebilirsiniz 11.4'e. Bilgisayar üzerinden verilerinizi yedekleyip geri yükleme ile 11.4'e geçmenizi tavsiye ederim.
12 gelene kadar 11'i en azından düzeltseler iyi olurdu. Daha dün telefonum açıkken şarj olmamaya başladı, 1 saat internetten nasıl düzelteceğimi aradım. 11'in son sürümlerine gelmişken böyle saçma hatalar görmem cidden sıkıcı oluyor (n)

Hocam 2013 yılından beri hala İPhone 5S kullanıyorum cidden İOS 7 performansından eser kalmadı telefonun. 5 senedir dimdik ayakta duran telefon kronik sorunlar çıkartmaya başladı. Batarya eskiden çok güzel iken şuan 10 da direk kapanıyor. Geçen şarja taktım şaka gibi %1 iken bir baktım %23 olmuş tövbestağfurullah. Ölü pixel gibi sorunlar bile vermeye başladı artık. Siz siz olun güncellemeyin veya da İOS 12'yi bekleyin.

@Sterben @Silinen üye Pil ve performans iyileştirmeleri IOS 12'ye kaldı. :oops:

iOS 11.4.1

iOS 11.4.1, sorun gidermeler içerir ve iPhone’unuzun veya iPad’inizin güvenliğini artırır. Bu güncelleme:
  • Bazı kullanıcıların AirPods’un son konumunu iPhone’umu Bul’da görmesini engelleyen bir sorunu çözer
  • Exchange hesaplarıyla e-posta, kişi ve not eşzamanlama güvenilirliğini artırır

Kaynak: Apple Resmi Destek Sayfası

Merakıma yenik düştüm ve iOS 12 Public Beta 2’ye güncelledim :)
Batarya ömrü ilginç bir şekilde daha iyi gibi görünüyor, cihaz günlük kullanımda daha hızlı hissettiriyor. Tabii bazı garip hatalar var. Mesela dock önceki iOS sürümlerindeki gibi duvar kağıdıyla transparan görünmek yerine sadece gri görünüyor (Ayarlar’dan Erişilebilirlik seçeneklerine göz attım, Hareketi Azaltma vs. kapalı zaten).
4A23DD07-75DB-45DA-9E84-2AAC418EFDB0.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı