iPhone 5S'i Galaxy S5 ile takaslamak mantıklı mı?

Takas mantıklı mı?

• Evet

Oy: 3 18,8%
  • Hayır

Oy: 13 81,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16

Lorem Ipsum

Megapat
Bu soruyu bir arkadaş bana sordu. Ben de edilir dedim. (Ekran boyutu, çözünürlüğü, su geçirmezliği vs. nedenlerden dolayı.)
Sizce edilir mi? Sahibinden.com'a baktım. S5 daha ucuz. Ama ben S5'in daha iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum.

Kullanım amacı: Kamera, sosyal medya, FIFA gibi birkaç oyun.

S5'te kasma vs. olur mu?
Siz ne düşünüyorsunuz? Takas mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone kağıt üstündeki değerlere bakılırsa piyasadaki en kötü marka olur fiyatına göre. Gerçi fiyatlarına haketmiyorlar orası ayrı. Açıkçası sırf ekrana bağlı. Apple A7 daha güçlü bir işlemci Snapdragon 801'e göre. S5'te kullanılan arayüz kasıyor sanırım 2 GB RAM'i yetmediği için. Yalnız ekran olarak S5 baya bir önde haberiniz olsun. İphone 5S ise 4'' boyutunda 640P ekran. Samsung S5 1080P, 5.1'' ekrana sahip. S5 kamera konusunda da önde galiba. Ben takas etmezdim. İphone 5S IOS 12.1.2 güncellemesini bile aldı. S5 alıyor mu bilmiyorum. @BERWAR

S5 oldukça eski bir model. Kamera, ekran ve batarya S5 daha iyi. S5 çıktığı dönemde stabil bir telefondu Samsung bu modelle arayüz sorununu gidermişti.

S5 artik alinacak bir model değil maalesef.
Peformans olarak 5S daha iyi arada çözünürlük farki var.

S5 2 GB RAM'den dolayi kasmıyor o dönem çıktığında Note 3 modeline göre çok daha stabil bur cihazdi. Çünkü kasan donan o eski arayüz yoktu, Note 3 modelinde 3 GB RAM vardı, her şey RAM değil. S5 modelinin RAM optimizasyonu zamanına göre iyiydi.

S5 oldukça eski bir model. Kamera, ekran ve batarya S5 daha iyi. S5 çıktığı dönemde stabil bir telefondu Samsung bu modelle arayüz sorununu gidermişti.

S5 artik alinacak bir model değil maalesef.
Peformans olarak 5S daha iyi arada çözünürlük farki var.

S5 2 GB RAM'den dolayi kasmıyor o dönem çıktığında Note 3 modeline göre çok daha stabil bur cihazdi. Çünkü kasan donan o eski arayüz yoktu, Note 3 modelinde 3 GB RAM vardı, her şey RAM değil. S5 modelinin RAM optimizasyonu zamanına göre iyiydi.
Yani takas yapmak mantıksız mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı