iPhone 5S'i kaça satabilirim?

Olur ancak elimde bir Mac cihaz yok VMware ile denedim olmadi, Linux'da denedim olmadi. Nasıl iletişime geçebiliriz?
Hocam MacOS çalıştırmanız lazım VW'le biraz zor, burayı kullanabiliriz önce Hackintosh kullanmayı deneyebilirsiniz.

Hocam macOS çalıştırmanız lazım VW'le biraz zor, burayı kullanabiliriz önce Hackintosh kullanmayı deneyebilirsiniz.

Daha önce laptopa Hackintosh yapmıştım ancak ağ sürücüsü desteklenmediği için ağa bağlanamadım. Bu cihaza Jailbreak yapmayı denediğimde de yine exploit hatasını veriyordu. (checkra1n uzerinden)

Daha önce laptopa Hackintosh yapmıştım ancak ağ sürücüsü desteklenmediği için ağa bağlanamadım. Bu cihaza Jailbreak yapmayı denediğimde de yine exploit hatasını veriyordu. (checkra1n uzerinden)
İnternet bağlatısıı cep telefonundan paylaşarak yaparsınız geçici olarak çözüm, sadece telefon düşürmek için kullanacaksınız sorun olmaz.

İnternet bağlatısıı cep telefonundan paylaşarak yaparsınız geçici olarak çözüm, sadece telefon düşürmek için kullanacaksınız sorun olmaz.

Bu işlem için hangi macOS sürümüne ihtiyacım var? Elimde AMD işlemcili kasa ve Intel işlemcili laptop var hangisine kursam daha sağlıklı olur.

Intel i5-7200U işlemciye ne onerirsiniz? İnternet işini USB Tethering ile mi yapacağız.
Evet internet işini o şekilde yapacağız, kurulum için yeni konu oluşturursanız daha fazla destek gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…