iPhone 5S'im Suya Düştü N'apmalıyım?

Bataryayı sökme sakın. İphonelerde batarya gömmedir. Arka tarafı açarsan garantin iptal olur. İphone garanti belgesinde yazar. Telefonunuzu sadece servisi açabilir.
 
Telefonu açmaya kalkışma içi ıslaksa anakart yanar. Nasıl oldu olay? Sadece hopörlorümü girdi suya yoksa tamamen suyamı girdi?
 
@enes123 Kardeş bence sen hiç dokunma Apple ara. Orada sana yardımcı olsunlar olmadı bir garantiye yolla içindeki sorunu söylesinler "Neden hoparlör çalışmıyormuş ?" "Tamir olabilir mi ?" Bir de belirli bir fiyat ödeyince telefonunu alıp yenisini veriyorlar. Ama bu fiyat 800 - 900 TL bu hak sana 1 kez veriliyor. Ama telefonu satıp üstüne 800 - 900 eklersen yenisini alırsın değiştirme hakkında gitmemiş olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın telefonla uğraşıyorum oyüzden cevap veremedim. Telefonun tamamı su dolu bi kaba düştü. Düştüğü gibi çıkarttım. Sadece hoparlörden ses biraz cızırtılı geliyor. Bunun için servise götürmeye gerek kalmayacak diye düşündüm. Ayrıca telefon şuan pirinç dolu bi kabın içinde. Akşama bakacağım düzeldi mi diye.
 
Böyle durumlarda telefonunuzun ekran yüzeyini bacağınıza hızlıca vurup çekmeniz gerekiyor. Bu işlemi 15-20 kere tekrarlayın ben denedim geçti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben telefon suya düşünce hoparlörü emiyorum içime çekiyorum bunu 40-50 kere yap ara ara müzik açıp kontrol et .Düzelir biraz zahmetli ama katlanacaksın artık. :neo:
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı