6 ile 6S arasında büyük fark olmaz mı? 6S'i aktif olarak kullanan biri olarak (zamanında 6'da kullandım), kesinlikle 6s.
Hocam bataryasi nasıl gidiyor.
6 ile 6S arasında büyük fark olmaz mı? 6S'i aktif olarak kullanan biri olarak (zamanında 6'da kullandım), kesinlikle 6s.
Bir kaç yıl sonrasını düşünüyorsak desteği kesilmiş bir telefonun kaç yılı olabilir? Diğer tarafta hala taş gibi IOS 15’i alacak 6s var.16 GB almanızı önermem şimdi yetse bile birkaç yıl sonra problem çıkartabilir. Ben olsam iPhone 6 32 GB alırdım. Ama 16 GB yeter diyorsanız iPhone 6S daha iyi bir seçim olur.
Birkaç yıl sonrasını düşünüyorsak desteği kesilmiş bir telefonun kaç yılı olabilir? Diğer tarafta hala taş gibi iOS 15'i alacak 6S var.
Birkaç yıl sonrasını düşünüyorsak desteği kesilmiş bir telefonun kaç yılı olabilir? Diğer tarafta hala taş gibi iOS 15'i alacak 6S var.
Sistem 5GB yer harcıyor. 11GB kalıyor yani.Hocam boş hafiza ne kadar var sistem uygulamari yüklü ikenn.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.