iPhone 6 32GB Nasıldır?

@benttala iPhone 6 cihazım IOS 11'den sonra dahada hızlandı. TouchID hızında da gözle görülebilir bir hız artışı var.
Okulda önümde oturan kız telefonu kastığı için sürekli sinir krizi geçiriyor. [emoji4]
Sanırım problem telefondan telefona değişiyor. Ama yinede bu saatten sonra Iphone 6 alınmaz, en azında 6s alınmalı.

1 GB RAM'li Iphone almak doğru değil, şimdi çıkıp biri diyecek IOS işletim sisteminin RAM kullanımı ile Android aynı değil diyecek eyvallah ama 1 GB RAM IOS için bile yetmiyor.

O bütçede mis gibi Android cihaz almak varken desteği kesilmek üzere olan bir cihazı almak saçma.
Lenovo Moto Z (Lenovo Türkiye Garantili) Fiyatı
Sony Xperia XZ (Sony Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Xiaomi Mi Note 2 64 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı
OnePlus 3T 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Samsung Galaxy S7 Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı

1 GB RAM İOS için yetersiz arkadaşlar, arkaplanda müzik dinlerken Safari'yi açıp geri ana ekrana dönüp Safari'ye tekrar girince 1 sekme dahi olsa refresh atıyor.

Tavsiye etmemenizin sebebi nedir ? Linkteki kılıfı beğendim teşekkür ederim.
Fiyatına göre performansı biraz düşük kalıyor artık 6 modelinin. Yani 6S veya üzeri bir model söyleseydin veya muadili Android cihazlara bakılabilir.

RAM miktarı günümüz şartlarına göre az kalıyor ve çoğu kişi de cihazı önermiyor hele sıfır alınacaksa hiç önerilmiyor. Ben forumda Recep Baltaş'ın bile telefonun RAM miktarından şikayetçi olduğunu gördüm. Benim cihaz hakkında söyleyebileceklerim bu kadar ama daha bilgi arkadaşlar daha iyi cevap verecektir. @FurkanEmir41

Arada 600-700 TL civarı bir fiyat farkı var. Ben bunu almadan önce her iki telefonu da elime aldım kurcaladım, karşılaştırdım. Açıkçası 600-700 liralık bir fark bulamadım.
6S'i kullanan arkadaşım 3D touch kullanmadığını, gerek duymadığını belirtiyordu.
Kamera farkı ahım şahım bir fark değil.

Telefon desteğinden farklı olarak sadece bir kaç tane uygulama kullandığım için iPhone benim için yeterliydi. iPhone 6 hala benim için yeterli.

Denilen gibi güzel Android telefonlar var, bütçeniz uygun ise düşünebilirsiniz.

@Silinen üye Mesajlaşmak ve konuşmak için işini görür.

@NookumPie 6S ile 6 modelinin donanımı arasında büyük bir fark var, 2 GB RAM bulundurması da ayrı bir avantaj.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı