iPhone 6 64 GB mı? G3 mü? Z3 Compact mı?

RonaldPeterson

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aralarında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim. Genel olarak;
İnternette gezerim.
Sosyal medya da takılırım.
Oyun oynarım.
Aktif kullanırım ve uzun vadede kullanacağım için yavaşlık veya donma olmaması lazım ve en az 3 sene beni idare etmesi lazım.
Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin özelliklerinde 4. maddede iPhone 6'yı tarif etmişsin. Ayrıca Sony gibi yalancı bir firmayı kesinlikle düşünme.

Eğer güncelleme konusunda bir takıntınız yoksa Z3 Compact sizi idare eder 3 sene. iPhone 6 3 sene rahat idare eder ama kullandığınız şekilde cihazı en fazla 5 saat aktif kullanabilirsiniz. Batarya önemli değilse iPhone 6 önemliyse Z3 Compact. G3'ü tavsiye etmem. O ekran çok batarya yiyor. iPhone'dan çok farkı yok.

Para konusunda rahat isen senin icin en iyisi iPhone 64 gb lik versiyon olacaktir. Bence de rahat 3 sene ve daha da fazla gidebilir. Emin değilim. 4'ler gidiyordu ama 6'lar ne kadar dayanıklı orası da önemli. Sony'yi kesinlikle düşünme. 6 ayda bir amiral gemisi çıkartıyor adamlar ve kesinlikle ürünlere saygı duymuyorlar. Yani ikinci seçenek LG G3 32 GB'lik versiyonu. Alırsan rahat 2 yılı aşan bir süre kullanabilirsin diye düşünüyorum.

iPhone 6 almalısın, isteklerini fazlası ile karşılar.

''Aktif kullanırım ve uzun vadede kullanacağım için yavaşlık veya donma olmaması lazım ve en az 3 sene beni idare etmesi lazım.'' Sen zaten iPhone istediğini kendin yazmışsın.

Abiler benim babamın iPhone 3GS'i (ondan önce ben kullandım) 4-5 senedir bizimle. Henüz bir sorunu yok. (Bizden önce de kuzenim kullanmıştı. ) Ama şunu da söyleyeyim hafiften ölmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…