iPhone 6 64 GB mı? G3 mü? Z3 Compact mı?

RonaldPeterson

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aralarında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim. Genel olarak;
İnternette gezerim.
Sosyal medya da takılırım.
Oyun oynarım.
Aktif kullanırım ve uzun vadede kullanacağım için yavaşlık veya donma olmaması lazım ve en az 3 sene beni idare etmesi lazım.
Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin özelliklerinde 4. maddede iPhone 6'yı tarif etmişsin. Ayrıca Sony gibi yalancı bir firmayı kesinlikle düşünme.

Eğer güncelleme konusunda bir takıntınız yoksa Z3 Compact sizi idare eder 3 sene. iPhone 6 3 sene rahat idare eder ama kullandığınız şekilde cihazı en fazla 5 saat aktif kullanabilirsiniz. Batarya önemli değilse iPhone 6 önemliyse Z3 Compact. G3'ü tavsiye etmem. O ekran çok batarya yiyor. iPhone'dan çok farkı yok.

Para konusunda rahat isen senin icin en iyisi iPhone 64 gb lik versiyon olacaktir. Bence de rahat 3 sene ve daha da fazla gidebilir. Emin değilim. 4'ler gidiyordu ama 6'lar ne kadar dayanıklı orası da önemli. Sony'yi kesinlikle düşünme. 6 ayda bir amiral gemisi çıkartıyor adamlar ve kesinlikle ürünlere saygı duymuyorlar. Yani ikinci seçenek LG G3 32 GB'lik versiyonu. Alırsan rahat 2 yılı aşan bir süre kullanabilirsin diye düşünüyorum.

iPhone 6 almalısın, isteklerini fazlası ile karşılar.

''Aktif kullanırım ve uzun vadede kullanacağım için yavaşlık veya donma olmaması lazım ve en az 3 sene beni idare etmesi lazım.'' Sen zaten iPhone istediğini kendin yazmışsın. (y)

Abiler benim babamın iPhone 3GS'i (ondan önce ben kullandım) 4-5 senedir bizimle. :D Henüz bir sorunu yok. (Bizden önce de kuzenim kullanmıştı. :D) Ama şunu da söyleyeyim hafiften ölmeye başladı. :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı