İphone 6 Alınır Mı ?

mustafa541

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben İphone 6 almaya karar verdim. Bende Samsung Galaxy S2 var ve kasıyor. İphone 6 almaya değer mi ? Sorunları nelerdir ? Nereden alınır ? İphone 6 S cıkacak mı ? Biraz daha bekleyip onu mu alayım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence fuzuli masraf mesela iphone 4 bana iphone 5 arasında fark söyle desem sen bana sadece ekranın büyüklüğü dersin yoksa ikiside aynı ve niye bir daha para vereyimki ekran için :)

Bence şimdi karar verip iphone 6 almalısın yoksa beklersen bu iş uzar gider.
Iphone 6s çıkınca bu sefer diyeceksin ki iphone 7'yi mi alayım bence bekleme iphoen 6 al derim.

Bence fuzuli masraf mesela iphone 4 bana iphone 5 arasında fark söyle desem sen bana sadece ekranın büyüklüğü dersin yoksa ikiside aynı ve niye bir daha para vereyimki ekran için :)
Kardeşim iPhone 4 ile iPhone 5 arasında dünyalar kadar fark var. En başta 32-64 bit olayı. iPhone 4 Ölü bir telefon, Çoğu kişi hala iOS 7'ye bile güncellemediler kasmasın diye bırak 8'i. Oysa ki iPhone 5 hala güncelliğini koruyan bir cihaz. 16GB Hayli hayli işinizi görecektir fakat diyorsanız ki yetmez 32 GB Alabilirsiniz. iPhone 6 4-5 sene sizi götürecektir. Şimdiden hayırlı olsun :)

Kardeşim iPhone 4 ile iPhone 5 arasında dünyalar kadar fark var. En başta 32-64 bit olayı. iPhone 4 Ölü bir telefon, Çoğu kişi hala iOS 7'ye bile güncellemediler kasmasın diye bırak 8'i. Oysa ki iPhone 5 hala güncelliğini koruyan bir cihaz. 16GB Hayli hayli işinizi görecektir fakat diyorsanız ki yetmez 32 GB Alabilirsiniz. iPhone 6 4-5 sene sizi götürecektir. Şimdiden hayırlı olsun :)

Merhaba yanlış bilgi vermeyelim lütfen. İphone 4 ve ios 8 demişsiniz zaten iPhone 4 iOS 8'i almadı. Ve de iPhone 5 te 64 bit yok 5s ile birlikte ilk defa 64 bit geldi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı