iPhone 6 alınır mı?

Kardeş üstüne koy 6s al. Bunları dinleme kafalarından sallıyorlar sanki kullandılar tecrübe ettiler. Ben ilk çıktığından beri 6s kullanıyorum 3 yıl oldu hala oldukça akıcı. Bide öyle ram sayısına falan bakma yani, adam gösteriyor mi denen telefon 8 gb ram var. ama iphonenin çok daha az, sonra ikisini de kapıştırıyorlar iphone her dalda kazanıyor. Neden iphone dersen de ;
Hem yazılımı oldukça rahat. Herşey yedekleniyor, mükemmel resim çeker ve telefonunu araba ezse bile resimler yedeklendiği için çok rahat ulaşabiliyorsun, sistem hızlı şarz 1 günü çıkartıyor, bide çok rahat moruk telefon

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.Biraz daha araştırdıktan sonra İphone 6s ve Samsung s6 edge arasında kaldım ikisi arasında seçim yapmaya çalışıyorum.

Öncelikle her iki telefonunda batarya performansları vasat. Donanım ve performans olarak 6S daha üstün. Kamera ve ekran olarak S6 Edge daha avantajlı. 6S o parayı hak etmiyor. Fiyat performans olarak S6 Edge almak daha doğru, Gitti gidiyor ve N11 sitelerinde S6 Edge modellerini uygun fiyata bulabilirsin. Ayrıca 6S fiyatına S7, Mi6, OP5 gibi cihazlar alınıyor.

Kardeşim bende yakın zamanda iPhone 6 kullandım şuan 3 yıldır Mi4 kullanıcısı olan kuzenimin tavsiyesi ile Xiaomi ye geçtim iyikide geçmişim. Anlattıklarının hepsini Mİ de yapıyor üstelik yarı fiyatına iPhone 6 dan mi6 ya geçtiğimde hız farkına çok şaşırdım gerçekten iPhone 6 ya göre kat kat hızlı. iPhone için anlattığın herşey miui arayüzünde fazlasıyla var zaten kuzenimin telefonundaki akıcılığı gördüğüm de de şaşırmıştım 3 yıllık telefon 1 haftalık gibi hızlı ve akıcı.

6 gerek donanımı gerek güncel yazılımda ki yavaşlığından dolayı artık pek alınası bir model değil.
7 dahi IOS 11 ile yavaşlamış iken mantıklı bir hareket olmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı