iPhone 6 Alınır mı?

gamer hafi

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem şu max 2000 TL iPhone 6 alıyorum. Sizce iPhone hala alinir mi ek seçenekler J7 pro a7 2017 bunlar lütfen başka öneri yapmayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 6 oyun gibi performansı iyi. Tamam ama, peki ya fotoğraf çekme ? Yani almanı tavsiye etmiyorum dostum. Zaten piyasada Xiaomi gibi telefonlar var. Bir bak istersen. ( Öneri verme dedin ama, genede söyliyim dedim )

Bütçem şu max 2000 TL iPhone 6 alıyorum. Sizce iPhone hala alinir mi ek seçenekler J7 pro a7 2017 bunlar lütfen başka öneri yapmayin.

1,5 yıldır iphone 6 kullanıyorum. Artık alınmaz bir cihaz. Aynı fiyata hatta ucuzu olan SE modelini almanızı öneririm. Keşke ben o zaman alsaydım.

SE’ yi şöyle anlatayım size, Iphone 6S kasasına 6S’ den daha güçlü bir cihaz. Nedeni 6S’e göre ekranı küçük olduğu için batarya performansı daha iyi [emoji5]

1,5 yıldır iphone 6 kullanıyorum. Artık alınmaz bir cihaz. Aynı fiyata hatta ucuzu olan SE modelini almanızı öneririm. Keşke ben o zaman alsaydım.

SE’ yi şöyle anlatayım size, Iphone 6S kasasına 6S’ den daha güçlü bir cihaz. Nedeni 6S’e göre ekranı küçük olduğu için batarya performansı daha iyi [emoji5]
O biraz yamlış olmuş hocam :D. 5S kasasında 6S desek yanlış olmaz heralde. Alacaksanız en az SE, 6S veya 7 alın. İşletim sistemi konusunda IOS bir başka. Android kısmında Xiaomi öneririm. Honor 7X'te çok iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı