İPhone 6 Alınır mı?

Zaten sadece sosyal medyada gezineceğim diyor. Çekeceği aile fotoğrafı, belki arada manzara fotoğrafı olacaktır diye tahmin ediyorum, iPhone 6 mükemmel bir kameraya sahip değil ama sıradan bir insan için yetecektir diye düşünüyorum. Piyasayı takip etmiyorum ama SE ile benzer fiyatta iseler SE almanızı tavsiye ederim, işlemci büyük fark yaratıyor. Ekran farkı da var tabi.

Zaten sadece sosyal medyada gezineceğim diyor. Çekeceği aile fotoğrafı, belki arada manzara fotoğrafı olacaktır diye tahmin ediyorum, iPhone 6 mükemmel bir kameraya sahip değil ama sıradan bir insan için yetecektir diye düşünüyorum. Piyasayı takip etmiyorum ama SE ile benzer fiyatta iseler SE almanızı tavsiye ederim, işlemci büyük fark yaratıyor. Ekran farkı da var tabi.
SE nİn ekranı ufak
6 kullanan biri olarak şarj konusu dışında memnunum. Şarj konusun da ise telefonla çok oynadığım için.Burada iPhone 6 yı gömenlere şaştım açıkçası. Telefon her ihtiyacımı yerine getiriyor oldukça da stabil çalışıyor. Telefon abimin eski değişimden dolayı sıfır geldi yoksa daha üst model almayı tercih ederdim. 6s olabilir. Para harcayacaksan en azından daha iyi bir şey olsun.
Şarjına pek takılmam zaten 5s den iyi gittiği kesin şarjı

iPhone 6 alınır da ne kadar para vereceksiniz? 2000TL verecekseniz alınmaz.1200TL gibi bir fiyata yenilenmiş diye satılanlardan alacaksanız -kullanım şartlarınız göz önüne alınırsa- belki olabilir.

Almayın. Alacaksanız en az Iphone 7 alın derim. Arkadaşımda Iphone 6 var, bir sürü sıkıntı var telefonda. Aldıktan birkaç ay sonra bozmaya başlarlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı