- Makaleler
- 6
İphone 4 veya 4S düşünebilirsin.
6s diye mödel cıkarsa alınmalı Bakarsanız 3gs 4s 5s çok farkli iphonelar S'lerde her zaman bir başka oldu iphone..Merhaba arkadaşlar, ben anneme yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Kendisi hep eski telefonlar kullandı, artık iyi bir telefon kullanmalı... iPhone 6 diye düşünüyorum direk çıktığı gibi almalımıyım yoksa 6s gibi yeni sürümleri gelir mi?
Ayrıca ekranı kaç inç?
Recep abi 6s 6 dan tahmini ne kadar sure sonra satisa cikar ortalama.Ben çıktığında almayı düşünüyorum açıkçası.
1 yıl sonra çıkar. 2 iPhone arası bir yıldır. Ben öyle biliyorum.Recep abi 6s 6 dan tahmini ne kadar sure sonra satisa cikar ortalama.
Neden o fiyat olsun ki?3000-3200 KDV dahil fiyatı olacak o fiyata neredeyse serçe alırsın.Başka markanın amiral gemisi telefonlarına bakabilirsin!
İlk 2 3 hafta olabilir. Ama 3. Haftadan sonra olmaz. Çünkü yeni diye firmalar pahalıya satar. İphone 5c 16gb de çıktığında gold 3000den 2400 e satıyoruz diye reklam yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ama 2 hafta sonra fiyatlar normalleşti.Geldiğinde görürsün kdv siz 2500 civarı!
hiç bir zaman öyle bir fiyat olmaz Apple her zaman aynı fiyattan satış yapar senin dediğin 128 gb modeldir3000-3200 KDV dahil fiyatı olacak o fiyata neredeyse serçe alırsın.Başka markanın amiral gemisi telefonlarına bakabilirsin!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.