iPhone 6 alınmalı mı?

Aynen bende. Sırf markadan satıyor. Yazılım konusunda android telefonlara tonlarca rom çıkıyor.
Tamam da Android şu an hiç stabil bir işletim sistemi değil. Ayrıca o sizin dediğiniz romların 5/6'i hep virüslü ve bozuk ama iPhone'da böyle bir sorun yok.

S serilerinin daha iyi olma sebebi daha sonra çıkıyor olması olabilir mi? 7 de 6s den iyi olacak bunun sonu yok :)) 5 satilmamasinin sebebi de 5c'nin ayni özelliklerle piyasaya cikmasidir. yani 5in yerini o aldı.
Hayır nedeni tam olarak o değil S sürümleri sorunların giderilmiş bir şekilde yenilenerek ürünün piyasaya sürülmesi demek. Örneğin iPhone 4'te sağ ve sol çizgilerden tuttuğunuz zaman sinyal kaybı oluyordu fakat 4S'te bu sorun giderildi. Yani bunun gibi çok örnek var. O yüzden S sürümü almak daha akıl işi (y).

Ben tercih etmem. Herkese göre değişir. Ben programcılık ve hacker işlerine merakım olduğu için Android bana daha cazip geliyor. Hacker derken kötü amaçlı hackerlık değil.

Tamam da Android şu an hiç stabil bir işletim sistemi değil. Ayrıca o sizin dediğiniz romların 5/6'i hep virüslü ve bozuk ama iPhone'da böyle bir sorun yok.

Hayır nedeni tam olarak o değil S sürümleri sorunların giderilmiş bir şekilde yenilenerek ürünün piyasaya sürülmesi demek. Örneğin iPhone 4'te sağ ve sol çizgilerden tuttuğunuz zaman sinyal kaybı oluyordu fakat 4S'te bu sorun giderildi. Yani bunun gibi çok örnek var. O yüzden S sürümü almak daha akıl işi (y).
Çünkü İphone'a Rom yok :) Bilinçli kullanıcılar bilir bunu. Ve virüslü Rom yoktur. Nereden indirdiğine bağlıdır o. Lütfen bilmeden konuşmayalım.

Bence al zaten bazı insanlar şimdiden iphone 6 yı alabilmek için apple mağazasının önünde yatıyor bile. Hem uzun süre değiştirmene gerek kalmaz. Daha iyi bir telefonun uzun süre çıkmayacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı