iPhone 6 Apple Logosunda Takılı Kalıyor

rebelle

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar. iPhone 6 cihazım başlıkta da belirttiğim gibi. Açılıştaki logo kısmında takılı kalıyor ve sürekli yeniden başlatıyor. Arası sıra açılıyor fakat kısa bir süre sonra tekrar aynı şekilde gidiyor. Telefoncuya gösterdiğimde bataryasında bir sorun olduğunu söyledi ama bana hiç mantıklı gelmiyor. Bataryası sorunlu olsa hiç açılmaz mantıken ama bilmiyorum. Bir de size sorayım dedim. Sizce sorun bataryada olabilir mi? Yoksa anakart arızası mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jailbreak gibi bir şey denediniz mi daha önce?
Yazılımı tekrar kurmayı denediniz mi? Yazılımsal bir hata olabilir.

Şuan gidip yeni bir batarya aldım ve gerçekten de sorun bataryadaymış. Teşekkürler ilginiz için
Edit: Sorun devam ediyor. Yeni bataryayı takınca sorunsuz çalışıyordu ama bu sabah aynı soru yine baş verdi. Daha önce jailbreak yapılmıştı fakat 3 ay önce kaldırdım jailbreaki. Yazılım sürümü 12.4.2 yani Iphone 6 için en güncel sürüm.

Son düzenleme:
Cihaza aldığınız pil orijinal mi? Eğer değil ise bir yetkili servise göstermenizi tavsiye ederim.
Yeni taktığım pil orjinal değil fakat önceki pil orjinaldi ve aynı hatayı veriyordu bence sorun pilde değil. Farklı telefonculara götürüp baktırtıcam artık başka çarem kalmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı