iPhone 6 bir şarj oluyor bir olmuyor

karul

Decapat
iPhone 6 kullanıyorum. Kablo'da problem var sanırım. Şarj oluyor. Sonra kesiliyor. Kablo'yu biraz hareket ettirince geliyor. Akşamları bazen kendi kendine gidiyor. Sabah bakıyorum şarjım 50-60. Değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 6 kullanıyorum. Kablo'da problem var sanırım. Şarj oluyor. Sonra kesiliyor. Kablo'yu biraz hareket ettirince geliyor. Akşamları bazen kendi kendine gidiyor. Sabah bakıyorum şarjım 50-60. Değiştirmeli miyim?
Farklı bir kabloyla dene. En kötü sokette tozlanmıştır veya arıza vardır. Entegrede olacağını sanmam.

Aynı sorunu iPhone 7 de yaşıyorum iPhone 14'e takınca sorunsuz fakat ara sıra senin problemin aynısı var bence telefonlar eskidiğinden dolayı olabilir diye tahmin ediyorum iPhone 6'daki güç kısma olayı gibi olabilir.

iPhone 6 kullanıyorum. Kablo'da problem var sanırım. Şarj oluyor. Sonra kesiliyor. Kablo'yu biraz hareket ettirince geliyor. Akşamları bazen kendi kendine gidiyor. Sabah bakıyorum şarjım 50-60. değiştirmeli miyim?

Şarj kablosunu 180 derece döndür yani üst kısmı alta gelsin ben öyle yapıyordum.

Eylül 2014'te piyasaya çıkan 10 yıla dayanan bir telefondan bahsediyorsunuz bırakın bozulsun eminim ki sonuna kadar hakkıdır. Bende az önce bir forum açtım telefon alacağım diye S20FE önerisi geldi onu alacağım size de önden bir fikir oluşsun şimdiden eğer değiştirecekseniz iyi günler.

Eylül 2014'te piyasaya çıkan 10 yıla dayanan bir telefondan bahsediyorsunuz bırakın bozulsun eminim ki sonuna kadar hakkıdır. Bende az önce bir forum açtım telefon alacağım diye S20FE önerisi geldi onu alacağım size de önden bir fikir oluşsun şimdiden eğer değiştirecekseniz iyi günler.

Infinix alın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı