İphone 6 cam kırıldı servis orijinalini takar mı?

Olive0606

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, apple'dan ön sipariş vererek aldıgım iphone 6 geçirdigim ufak trafik kazasında camı kırıldı (iç-dış) apple servislerine götürsem %100 orjinal ekran taktırabilir miyim? Bazı dostlarım aynı ekranı takmıyolar falan filan gibi şeyler söyledi. Yardımcı olursanız iyi olur, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Götürün, yenisini verirler.
Yenisini neden versinler ki suç tamamen bende ben kırdıkca yeni telefon gelecekse :D

Orjinal takarlar için rahat olsun Iphone bu 3 kuruşluk şirket mi ki duzenbazlik yapsın.
Ya telefonu teknik servise götürürsem orjinal takarlar biliyorum fakat gidip gelmesi işlemler felan 3-4 gün telefonsuz kalıyorsun caddedeki telefoncu orjinal takar mı?

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir. Orjinallik konusunda bir şüpheniz olmasın. Servis orjinal cam takar.
Çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun.
Fakat ben servise vermek istemiyorum çünkü işlemlerin yapılması 4-5 gün sürüyor o kadar vaktim yok :( normal bir telefoncu orjinal cam takar mı?

Çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun.
Fakat ben servise vermek istemiyorum çünkü işlemlerin yapılması 4-5 gün sürüyor o kadar vaktim yok :( normal bir telefoncu orjinal cam takar mı?
Normal telefoncular genelde orjinal cam bulundurmaz. Siz bence servise gönderin. Biraz zaman kaybı olur ama sahte ile orjinal arasında çok fark olur.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun..
Buna benzer bir durum yaşadığım için bilgilendireyim istedim.
Ufak bir kaza geçirdim bende, iPhone 3GS cihazım vardı o zaman, telefonumun ekranı kırıldı. Aracım kaskolu ve kasko kapsamında kaza esnasında araç içerisinde bulunan kişisel eşyaların 1000TL'ye kadar karşılanması vardı. Kasko şirketi bir yazı verdi bana, o yazıyla birlikte teknik servise gönderdim ve ücret almadan ekranımı değiştirdiler. (Bedeli kasko şirketi karşıladı yani.) Eğer böyle bir imkanınız varsa değerlendirin mutlaka.

Ayrıca yetkili servis dışında değişim yaptırmayın, hem değişen ekranınıza garanti vermezler hem de cihaz garanti kapsamı dışında kalır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı