iPhone 6 ekran pikselleşmesi

Mchwair

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 6 ekranı bayağı bir saçmaladı. Yani yatay şekilde minicik siyah şeritler mi dersin 1080p ekranın 144p ye düşmesi mi dersin böyle bir şey oldu. Ekran değiştirmem şart mı? Hiçbir darbe düşme vs yaşamadı bildiğiniz 60Hertz ekran şu an 144p 20 Hertz değişim yapmadan yapabileceğim bir şey var mı?
Bunun gibi.

1640388803155.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'ta benzer durumda mavi ışık filtresi ile kullanınca bir 6 ay daha idare etmişti ama donanımsal olduğu için sonunda değişmeniz gerekir.

Samsung'da benzer durumda mavi ışık filtresi ile kullanınca bir 6 ay daha idare etmişti ama donanımsal olduğu için sonunda değişmeniz gerekir.

Sağ olun hocam bir deneyeyim ben.

Samsung'da benzer durumda mavi ışık filtresi ile kullanınca bir 6 ay daha idare etmişti ama donanımsal olduğu için sonunda değişmeniz gerekir.

iPhone'de ki orta düğmeye 3 kere bastıgımda renk degistiriyordu onu yaptım olmadı ekrandan night Shift ile ekran renk tonunu ve sıcaklık ayarlarını değiştirdim ama değişen tek şey pikselleşme kalktı ama o iconların ve ekranın kırılmaları dağılmadı hocam büyük ihtimalle ekran değişecek değil mi?

Son düzenleme:
iPhone 6 ekranı bayağı bir saçmaladı. Yani yatay şekilde minicik siyah şeritler mi dersin 1080p ekranın 144p ye düşmesi mi dersin böyle bir şey oldu. Ekran değiştirmem şart mı? Hiçbir darbe düşme vs yaşamadı bildiğiniz 60Hertz ekran şu an 144p 20 Hertz değişim yapmadan yapabileceğim bir şey var mı?
Bunun gibi.

Eki Görüntüle 1250919

Ekran değişimi olmadan bu sorunun altından kalkamazsınız.
Önerim direkt iPhone gönderip ekran değişimi yapmanız.

Merhaba bu sorunun birçok sebebi olabilir. Ekran, ekran soketleri veya diğer komponentler ya da işlemci arızasından da kaynaklanıyor olabilir. Servis kontrolü şart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı