iPhone 6 güncellemeden sonra Clash Of Clans'dan atıyor

YOZG4TLI

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Cihazım iPhone 6. Daha sabah girdiğim oyuna güncelleme geldi, güncelledim ve şu saatte giremiyorum. Sebebi nedir? Oyun Clash of Clans. Yardımcı olursanız sevinirim. Sildim yükledim. Telefonu kapattım açtım, yeniden başlattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnız değilsiniz, aynı sorun!
Cihazım iPhone 6, 15.05.2023 son güncellemeden sonra oyuna girmek istediğimde oyun yükleniyor gibi başlıyor ve kapanıyor. Telefonu komple kapatıp açtım aynı sorun devam ediyor. Oyunu sildim tekrar yükledim sorun çözülmedi.

Yalnız değilsiniz, aynı sorun!
Cihazım iPhone 6, 15.05.2023 son güncellemeden sonra oyuna girmek istediğimde oyun yükleniyor gibi başlıyor ve kapanıyor. Telefonu komple kapatıp açtım aynı sorun devam ediyor. Oyunu sildim tekrar yükledim sorun çözülmedi.

İnternette de araştırdım ancak çözüm bulamadım. Sanırım bir daha giremeyeceğiz :(

Aynı şekilde bende çok araştırma yaptım. Yinede araştıracağım 245 seviyedeyim. Çözüm yolu bulursam buradan paylaşacağım, Siz bulursanız paylaşırsanız iyi olur

Supercell'in getirdiği güncellemeden kaynaklı bir sorundur. Bekleyin, Supercell yeni bir güncelleme yayınlar. Gerekirse mail adreslerine yaşadığınız sorunu iletin.

Aynı şekilde bende çok araştırma yaptım. Yine de araştıracağım 245 seviyedeyim. Çözüm yolu bulursam buradan paylaşacağım, Siz bulursanız paylaşırsanız iyi olur.

Bende 110 seviyeyim. Bir çözüm bulursam bende paylaşacağım. Teşekkürler.

Supercell'in getirdiği güncellemeden kaynaklı bir sorundur. Bekleyin, Supercell yeni bir güncelleme yayınlar. Gerekirse mail adreslerine yaşadığınız sorunu iletin.
Teşekkürler hocam. Deneyeceğim.

Merhaba. Cihazım iPhone 6. Daha sabah girdiğim oyuna güncelleme geldi, güncelledim ve şu saatte giremiyorum. Sebebi nedir? Oyun Clash of Clans. Yardımcı olursanız sevinirim. Sildim yükledim. Telefonu kapattım açtım, yeniden başlattım.

Eğer yeni güncelleme ile iPhone 6'lardan desteği kestiyseler yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef.

Eğer yeni güncelleme ile iPhone 6'lardan desteği kestiyseler yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef.
Kesilseydi yüksek ihtimal silip yeniden yüklenemezdi. Supercell'de gelenek haline gelmiş bir şeydir zaten bu. Güncellemeden sonra oyunun açılmaması gibi şeyler yani. Sabırla bekleyin.

Aynı şekilde bende çok araştırma yaptım. Yinede araştıracağım 245 seviyedeyim. Çözüm yolu bulursam buradan paylaşacağım, Siz bulursanız paylaşırsanız iyi olur
Hocam oyuna güncelleme gelmiş. Güncellemeyi deneyeceğim şimdi. Siz de deneyin

Girdi hocam. Güncelleyin sizde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı