iPhone 6 günlük kullanım için kac GB olmalı?

Kadir.R

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fikir adamı
Arkadaşlar iPhone 6 alacağım ancak kaç GB alacağıma karar veremedim. Genelde WhatsApp, Facebook ve YouTube kullanıyorum. Oyun olarak çok fazla ağır oyunları oynamıyorum 16 GB bana yeter mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
16GB yeteceğini düşünmüyorum. Yani benim fikrim bu yönde. Her ne kadar bana yeter desende yetmiyor. Zaten 4-8GB arasını sistem alıyor yani imkanın varsa 32 GB almaya bak.

Iphone 6 artık çöp bir telefon parana yazık etme bence. 16 GB telefon alacan hafızası bir dert bataryası ölmüş olacak o bir dert ekran kasa oranı bir ders. Sırf arkada bir elma işareti var diye 5 sene önce çıkan telefona para verme. 1 ay içinde Iphone 11 çıkacak sen 6 alacam diyorsun. Bütçeni belirt daha düzgün sıfır bir telefon önerelim bence.

Arkadaşların da dediği gibi minimum 32 GB olmalı, bende 6S 32 GB var günlük bir kullanıcıyım, 2-3 GB şarkı 2-3 GB da resim var. Sistem de sanırım 9-11 GB arası yiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı