İphone 6 Hakkında Son Sorular

• Konuyu başlatan Jumper
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.786

Jumper

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iphone 6 aliyorum ve aklimdaki tum sorulari bu konu altinda soracağim.

- Arka kamera 8 ve ön kamera 1.2 megapiksel . Özellikle ön kamera konusunda endiselerim var. Kameraları ne kadar iyi ?

- Ekranin saglamligi da beni tedirgin ediyor. İlk dususte patladigina dair bircok video izledim. Ekran ne kadar saglam ?

- Kasa ne kadar saglam ?

- Hayatımda hic ios kullanmadim. Nasildir ? Artilari eksileri nelerdir ?

- Jailbreak yapmadan kullanmak istiyorum. Her sey icin parami odemek zorunda miyim ? (Muzik,oyun,uygulama vs.)

- pil omru nasildir ? Bir gunu cikarir mi ?

- 2 yil apple Turkiye garantili bir siteden alacagim sorun olur mu ?

Aklima geldikce sorulari yazacagim sizde oneri ve goruslerinizi yazarsani sevinirim.. :)

Not: mobilden yaziyorum yazim yanlislarini mazur gorun. :)

Kamera kesinlikle aklında soru işareti bırakmasın
Ekran düşürmeye bağlı ama yinede sağlam olmazsa cam yapıltırabilirsin
Pil ömrü tabii ki sürekli oyun oynarsan tüm günü çıkaramazsın ama 4 gün de bir şarj eden arkadaşım da var

Cevaplayan bildiklerim bunlar :)

@S&S Teşekkür ederim kardeşim. :)

Ekrana ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Darbe emici özellikte buff ekran koruyucu alacaktım ama olumsuz yorumlardan sonra içime kurt düştü. :)

İos hakkında bir bilginiz varmı. Yani jailbreak yapilmadiği halde sıkıcı olduğunu söyleyenler vardi. Birde iosta neler yapilabilir android karsisinda avantajlari nelerdir ? Son olarak app store da telefondaki TL den alisveris yapiliyor mu ?

Telefonu buradan alacağım apple Türkiye garantisi var 2yıl bir sıkıntı çıkmaz değil mi ? :).

Apple iPhone 6 64 GB Space Gray ( Apple Türkiye Garantilidir ) :: uygunalavm

Ekran koruyucu önerilerinizi bekliyorum. Tamperli cam hakkında hiçbir fikrim yok biraz bilgi verir misiniz genelde o öneriliyor jelatin yerine.

Kısa ve öz cevap vermek istiyorum. Soruların hepsini bir kenara atın. Ve gidip o cihazı alın. Pil rahat 1 günü çıkartıyor. iOS'e alışmak çok kısa sürüyor. Arayüzü en sade mobil işletim sistemi. 2 Yıl Apple Türkiye garantisi doğru. Her türlü teknik destek veriyorlar. Buff ekran koruyucularının sahteleri var piyasada Duff Puff gibi. Onlar piyasayı karıştırdı. Buff'un offical internet sitesinden alırsanız bir sorun yaşamazsınız. YouTube'da izlediğimiz adamlar gibi telefona iki tarafından kaba kuvvet abanmassanız kasası sağlam. Birde kılıf takarsanız, tadından yenmez.

@Alperen Ceylan Teşekkürler kardeşim. :)

Alacağım sitede 2 yıl apple garantisi var yazıyor. Sorun çıkmaz herhalde. :)
Ekran koruyucu konusunda hassasım ne alacağıma karar veremedim. :(
Sonuçta 3000 TL para verip 5 TL ye koruyucu almak olmak ekranı ucuz değil sonuçta bir patlasa bir masrafta ordan çıkacak. Kılıf olarak spigenin apple logosu olan yeri açık olan bir modelini alacağım ama daha karar veremedim. Ekran koruyucusu olarak hala arayıştayım..

Buff kullanan veya başka bir marka kullanıp sağlamlığından emin olan arkadaşlarımız varsa onların da önerilerini bekliyorum. :)

@S&S Teşekkür ederim kardeşim. :)

Ekrana ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Darbe emici özellikte buff ekran koruyucu alacaktım ama olumsuz yorumlardan sonra içime kurt düştü. :)
Bu videoyu izledikten sonra buff ekran koruyucusu hakkında bilgiye sahip olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Sequester Teşekkürler kardeşim. :)

Zaten onu izledikten sonra buff almaya karar verdim. :)

İphone 6 nın şu kenarları bombeli mi dersiniz kavisli mi dersiniz bilmem şöyle yükseltili olduğundan ne kadar fayda sağlar onu merak ediyorum. Ekranın kıvrımlarınıda kaplıyor mu ?

@Sequester Teşekkürler kardeşim. :)

Zaten onu izledikten sonra buff almaya karar verdim. :)

İphone 6 nın şu kenarları bombeli mi dersiniz kavisli mi dersiniz bilmem şöyle yükseltili olduğundan ne kadar fayda sağlar onu merak ediyorum. Ekranın kıvrımlarınıda kaplıyor mu ?
Yerinizde olsam 6S'i beklerdim çıkmasına 5 veya 6 ay kaldı, bazı arkadaşlar daha çok var diyecek ama olsun. Apple bir bomba patlatıp kamera, ram, ekran ve dayanıklılık konusunda iyileştirmeye gidebilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı