İPhone 6 Hala Alınır mı ?

Katılıyorum, gayet yeterli bir cihaz ama ben de, eğer bütçe var ise daha yeni modelleri öneririm.

Alınmaz, 6S al. 6 ya da 6S alacaksan sakın IOS 10'dan çıkma. IOS 11'e ve IOS 12'ye güncelleme. Ben kullanan biri olarak söylüyorum, eski versiyonlar daha stabil ve daha akıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans artışı mı olucakmış? iPhone 7 yavaşlar diye yapmak istemiyorum. Sonuçta 3 adet yeni model çıkarıcaklar ve iPhone 7 şuan sorunsuz. Güncellemeli miyim?

Performans artışı mı olucakmış? iPhone 7 yavaşlar diye yapmak istemiyorum. Sonuçta 3 adet yeni model çıkarıcaklar ve iPhone 7 şuan sorunsuz. Güncellemeli miyim?
Bence güncelleme. 5S'i IOS 11'e güncelledim. Yavaşlama, ısınma, donma ve pil kaybı gibi sorunlar oldu. 6S modelinde de aynısını yaşadık. IOS 10 en stabili.

Bence güncelleme. 5S'i IOS 11'e güncelledim. Yavaşlama, ısınma, donma ve pil kaybı gibi sorunlar oldu. 6S modelinde de aynısını yaşadık. IOS 10 en stabili.
Bende 5S kullandım. IOS 11'e yükseltince pek bir sorun olmadı. Sadece aralarda kasmalar, gecikmeler.

Bendeki 5S'in halini görseniz, arkadaşım eline aldı ve yumurta koysan pişer dedi. Eski versiyonlar sistemi yormuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…