İPhone 6 Hala Alınır mı ?

Ben de iPhone 6 32 GB kullanıcısıyım gayet memnunum.. Sosyal medya da çok takılıyorsanız telefonu çok kullanıyorsanız kesinlikle Plus modellere bakmalısınız. Ortalama kullanıyorsanız batarya gayet yeterli. iPhone 6 dan memnun olmasına memnunum lakin bütçe yetiyorsa 6S veya 7 tercih etmek daha mantıklı olur.
Katılıyorum, gayet yeterli bir cihaz ama ben de, eğer bütçe var ise daha yeni modelleri öneririm.

Arkadaşlar biliyorum baya geç kaldım. Ben oyun telefonda oyun oynayan birisi değilim. İşlemcisini falan hayatta takıntılı değilim. Şimdi bana gidip Android önereceksiniz fakat zevkler ve renkler tartışılamaz. Sosyal medyada sıkıntı yapar mı ? veya bataryası nasıl gider ? Açıklar mısınız ?
Alınmaz, 6S al. 6 ya da 6S alacaksan sakın IOS 10'dan çıkma. IOS 11'e ve IOS 12'ye güncelleme. Ben kullanan biri olarak söylüyorum, eski versiyonlar daha stabil ve daha akıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden olsa alma derdim ama yakın zaman da İos 12 sürümü çıkacak ve bu sürüm performans odaklı olacak ve birçok iphone modellerin performansları artacak biraz bekle ios 12 çıksın iphone 6 testlerine bak performans artışı varsa alınabilir
Performans artışı mı olucakmış? iPhone 7 yavaşlar diye yapmak istemiyorum. Sonuçta 3 adet yeni model çıkarıcaklar ve iPhone 7 şuan sorunsuz. Güncellemeli miyim?

Performans artışı mı olucakmış? iPhone 7 yavaşlar diye yapmak istemiyorum. Sonuçta 3 adet yeni model çıkarıcaklar ve iPhone 7 şuan sorunsuz. Güncellemeli miyim?
Bence güncelleme. 5S'i IOS 11'e güncelledim. Yavaşlama, ısınma, donma ve pil kaybı gibi sorunlar oldu. 6S modelinde de aynısını yaşadık. IOS 10 en stabili.

Bence güncelleme. 5S'i IOS 11'e güncelledim. Yavaşlama, ısınma, donma ve pil kaybı gibi sorunlar oldu. 6S modelinde de aynısını yaşadık. IOS 10 en stabili.
Bende 5S kullandım. IOS 11'e yükseltince pek bir sorun olmadı. Sadece aralarda kasmalar, gecikmeler.

Bendeki 5S'in halini görseniz, arkadaşım eline aldı ve yumurta koysan pişer dedi. Eski versiyonlar sistemi yormuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı