İPhone 6 Hala Alınır mı ?

Bir de Beta yani. İçimi rahatlattı bu cevap.
Sakın yanlış anlamayın, iPhone 6 alın diye dayatmıyorum sadece kasma sorunu falan yok yani bunu belirtmek istedim. Ha uygulamalar 1-2 saniye daha geç açılır belki yeni modellere göre ama ben kasma, takılma sorunu yaşamıyorum şuanlık, gelecekte ne olur bilinmez.

Sakın yanlış anlamayın, iPhone 6 alın diye dayatmıyorum sadece kasma sorunu falan yok yani bunu belirtmek istedim. Ha uygulamalar 1-2 saniye daha geç açılır belki yeni modellere göre ama ben kasma, takılma sorunu yaşamıyorum şuanlık, gelecekte ne olur bilinmez.
Yok hocam ben iPhone 7 kullanıyorum ve yavaşlar diye güncellemeyi yapmayı düşünmüyordum. Siz iPhone 6 ile Beta sürümünde kasmadığını söylediğiniz için rahatladım. Tabii ki beta dan çıktıktan sonra kasmalar başlayabilir ne olacağı belli olmaz.

Bir de Beta yani. İçimi rahatlattı bu cevap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
iPhone 6 için olan testleri izle, IOS 12, 11'e göre bariz önde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
iPhone 6 için olan testleri izle, IOS 12, 11'e göre bariz önde.

Beta ama bu yanıltıcı olabilir.
NOT: Telefon sanki yeni alınmış gibi hızlanmış.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı