B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 19 Temmuz 2015 #41 @Mehmet Duran Belli bir RAM yetmezliği sonrasında uygulama kendini arka planda tamamen durdurabilir. Kapanmaktan kastım uygulamanın arka planda çalışmaması. RAM üzerinden gittiğimizden ben RAM üzerinde çalışmamasından bahsediyorum. Son düzenleme: 19 Temmuz 2015
@Mehmet Duran Belli bir RAM yetmezliği sonrasında uygulama kendini arka planda tamamen durdurabilir. Kapanmaktan kastım uygulamanın arka planda çalışmaması. RAM üzerinden gittiğimizden ben RAM üzerinde çalışmamasından bahsediyorum.
Kimse Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 1.953 Makaleler 21 Çözümler 2 19 Temmuz 2015 #42 iPhone'un tek artısı tasarımı, işletim aiatemi ve işletim sisteminin güvenliğidir benim için. Sorunun cevabına gelirsek; evet, hala alınır.
iPhone'un tek artısı tasarımı, işletim aiatemi ve işletim sisteminin güvenliğidir benim için. Sorunun cevabına gelirsek; evet, hala alınır.