iPhone 6 Halen Alınabilir mi?

Her yeni model çıktığında elinizdeki telefon eskimiş gibi hissetmiyorsanız alabilirsiniz, neden almayasınız.

Konuyu saptırmak istemiyorum ama sizin mesajınıza gelirsek;
İlk çıktığı zamanlarda Samsung Galaxy S2 almıştım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sadece geçenlerde root atıp custom rom yükledim, lollipop sürümünü denemek için.
Biraz ironik olacak fakat genelleme yapmak genellikle yanlış oluyor. :D
Galaxy s2 ye lolipop kurduysan ne mutlu sana genelleme değil benim yaptığım ios işletim sistemi android e göre daha iyi olmasından kaynaklanıyor bu yorumum

Yanlız bir sorunum var.:confused: Bu apple kimliği tam olarak nasıl yaratılıyor. E-mail adresimi giriyorum. Bu mail adresi zaten bir Apple kimliği olarak kullanılmaktadır!! diyor. Ne yapmalıyım?(n) Bilen varsa yardım edebilir mi?(y)

5S bile hala alınabiliyorken elbette ki alınır. Şu anda en güncel iPhone o. Plus'a falan bakmayın kesinlikle. Tablet mi alıyoruz yoksa telefon mu?

Sadece Apple tarafında bile iPhone 6'dan daha iyi telefon var.

Plus büyük diye iyi değil. Sadece kamera, yüksek çözünürlük ve büyük batarya. Bunlar daha iyi bir telefon olduğunu göstermez. Zaten yüksek çözünürlüğü batarya karşılıyor. Sadece kamera için de değmez ki iPhone 6'nın kamerası da gayet güzel.

Plus büyük diye iyi değil. Sadece kamera, yüksek çözünürlük ve büyük batarya. Bunlar daha iyi bir telefon olduğunu göstermez. Zaten yüksek çözünürlüğü batarya karşılıyor. Sadece kamera için de değmez ki iPhone 6'nın kamerası da gayet güzel.
İyi ve güzellik kavramları farklıdır. Sen iPhone 6'nın daha güzel olduğu görüşündesin. Güzellik göreceli kavramdır, kişiden kişiye değişir.

i6 Plus daha iyi ki, daha pahalıya satılıyor. GTX 980 Ti, GTX 980'den iyi ki, daha pahalıya satılıyor 980'den.

Dostum, 4 yıldır aralıksız her iPhone modelini kullanıyorum. 3 ay içerisinde 6S çıkacak. Apple'ın politikası gereği sayılarda kasa değişimi S serilerinde teknik değişimleri uygular. Elbetteki 6 aldığın zaman 3 yıl stabil kullabilirsin fakat geçen yıl 2150 TL olan 5S, bu yıl 2250 TL. Fiyatlarda düşme beklemeni tavsiye etmem, tahminimce 6S'ler 2850-2950 arası satışa sunulur. Ki, 6'lar 2700. Benim fikrimce 6S'i beklemen her açıdan sana artı kazandıracak. Umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden hayırlı olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
980 Ti daha performanslı olduğu için daha pahalıya satılıyor.
i6 Plus da, kamera, yüksek çözünürlük ve büyük bataryaya sahip olduğu için daha pahalıya satılıyor. Daha iyi bir telefon olmasa en basitinden neden daha pahalıya satılsın?
İyi ve güzellik kavramları farklıdır. Sen iPhone 6'nın daha güzel olduğu görüşündesin. Güzellik göreceli kavramdır, kişiden kişiye değişir.

Piyasanın açık ara en iyi ürünü bence. Kesinlikle alınabilir.
6 Plus'ı telefon olarak nitelendirmediğim için katmadım işin içine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı