iPhone 6 ile neler yapılabilir?

566156

Kilopat
Makaleler
19
iPhone 6 almayı düşünüyorum da, neler yapılabilir bu telefon ile? Oyun performansı nasıldır? 6S mi tercih etmeliyim? Bu arada sadece bu 2 telefondan birini almayı düşünüyorum, şu modeli al daha iyidir demeyin. İkisi arasında bir tercih yapmam lazım. Çok oyun oynayan birisi değilim ama sıkılırsam arada oynarım bir şeyler. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
iPhone 6 almayı düşünüyorum da, neler yapılabilir bu telefon ile? Oyun performansı nasıldır? 6S mi tercih etmeliyim? Bu arada sadece bu 2 telefondan birini almayı düşünüyorum, şu modeli al daha iyidir demeyin. İkisi arasında bir tercih yapmam lazım. Çok oyun oynayan birisi değilim ama sıkılırsam arada oynarım bir şeyler. Cevaplarınızı bekliyorum.

6S 32 GB temiz bulabilirseniz ama bu cihazların pil ömrü çok azaldı günde 2 defa en az şarj etmek gerekiyor benim önerim 8 almanız ucuza bulabilirsiniz.

6S iOS 15 güncellemesi almıştı diye biliyorum. Bence 6 yerine 6S almak daha mantıklı olur dediğiniz gibi.

Bir de alıcağanız telefon oynanmamış olsun benim aldığım içinden geçmişler batarya soketini bile yapıştırmışlar düzeltene kadar neler çektim cihaz şu an stabil çalişiyor.

Alınmaz nerdeyse 10 yıllık cihaz, Yeni çıkan SE veya 12 üstü almak lazım.

iPhone 6 Plus kullanıyorum 2 haftadır genel olarak memlunum sadece. Trendyol inmiyor telefona kullandığım aktif bir uygulama idi. Masraf yaptım bir de batarya ve ahize değişti. Çogu Android telefonu ezer.

Hangi Android'leri ezer mesela? S3 mini mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı