iPhone 6 ile neler yapılabilir?

566156

Kilopat
Makaleler
19
iPhone 6 almayı düşünüyorum da, neler yapılabilir bu telefon ile? Oyun performansı nasıldır? 6S mi tercih etmeliyim? Bu arada sadece bu 2 telefondan birini almayı düşünüyorum, şu modeli al daha iyidir demeyin. İkisi arasında bir tercih yapmam lazım. Çok oyun oynayan birisi değilim ama sıkılırsam arada oynarım bir şeyler. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
iPhone 6S kullanıyorum Instagram WhatsApp vb kasmadan donmadan açıyor küçük oyunlar oynatabiliyor eFootball 2023 de de üzmedi beni hafızasını yüksek alırsanız rahat edersiniz ama tek sorunu yeni güncellemelerin gelmeyecek olması.

Aynen aynen istersen liste yapalım o fiyata bulamayacağın cihazlarda var.
Reeder P13.
Realme C3i.
Samsung Note 5
Samsung J5
Samsung J7.
Xiaomi alt cihazları.
Huawei p eski cihazları.

Huawei Y7 almıştım 2020 yılında çok kötüydü telefon sıfır olmasına rağmen maket gibiydi. :D

Yani iPhone tercih etmemin sebebi daha önce bir sürü Android cihaz kullandım pişman oldum.
Bende aynı şekilde düşünüyordum ta ki son modellerden bir android alarak.

iPhone 6 almayı düşünüyorum da, neler yapılabilir bu telefon ile? Oyun performansı nasıldır? 6S mi tercih etmeliyim? Bu arada sadece bu 2 telefondan birini almayı düşünüyorum, şu modeli al daha iyidir demeyin. İkisi arasında bir tercih yapmam lazım. Çok oyun oynayan birisi değilim ama sıkılırsam arada oynarım bir şeyler. Cevaplarınızı bekliyorum.

Alabiliyorsanız iPhone 6S alın hocam, iPhone 6'dan çoğu uygulama desteği kesmeye başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı