iPhone olduğu için IMEI değişimi yapılmıyor. Kasada yazanla aynı zaten şu an. İkinci el cihaz olduğu için kayıt durumundan endişe duydum. Teşekkürler.Görünüşe göre farklı bir telefon IMEI'sine kayıtlı telefonunuz. Pek sorun olacağını sanmam açıkçası.
Teşekkürler. Bireysel olarak getirilmiş bir cihaz değil anladığım kadarıyla. Paralel ithalat ürünü olduğunu tahmin ediyorum.Yurt dışından getirilip kaydettirilmiş demek. Herhangi bir sorun olmaz, Sıfır bayiiden alacağın cihaz da ithalat yoluyla kaydedilmiştir.
Cihazı kişiden aldım aslında. Aramızda satış sözleşmesi imzaladık. Fatura ve kutuda başka bir IMEI yazıyor. Cihazın kasasında ve yazılımsal sorgusunda çıkan IMEI tutuyor. Cihazda yazan IMEI sorgusunu ekledim konuya. Teşekkürler.Sorun olmaz güvenilir bir yer ise. Sorun olduğunda gidebileceğiniz bir yeriniz varsa uzun zamandır o işi yapıyorsa sıkıntı olmaz.
Faturada yazan İMEİ de kontrol ettiyseniz onda da sorun yok aynı cihaz olarak gözüküyorsa sorun yoktur.
Kasa ve anakarta işli olan IMEI tutuyor hocam. Değişiklik olması imkansız sanırım bu durumda.Belki anakart değişmiş olabilir.
Bir sorun olmaz. Özellikle İstanbul Bilişim gibi yani ürünleri yurtdışından getiren firmalardan alınmışsa kaydı bu şekilde yapılıyor. Ben de iPhone 5 model almıştım aynen böyleydi kaydı. Hatta şarj aleti de İngiliz tarzıydı. Dönüştürücü aparatı da vermişlerdi.
Yazıyı okursanız zaten farklı olanı kontrol etmenizi söylüyorum. Resimde olandan söz etmiyoruz.Fatura ve kutuda başka bir IMEI yazıyor. Cihazın kasasında ve yazılımsal sorgusunda çıkan IMEI tutuyor. Cihazda yazan IMEI sorgusunu ekledim konuya. Teşekkürler.