Çözüldü iPhone 6+ Jailbreak güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dombo

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda Android telefonum bozuldu ve bu telefona geri dönmek zorunda kaldım. Fakat gördüğüm kadarıyla neredeyse bütün uygulamalar desteğini kesmiş durumda. Destekleyen WhatsApp var ama onda da tek seferlik fotoğrafları açamıyorum. Jailbreak yaptığımda tek seferlik fotoğrafları açabilir miyim ve Jailbreak güvenilir bir tercih mi? Yani banka uygulamaları kullanacağım sorun çıkar mı? Güvenilir Tweak'ler kullanacağım.

@EsatKa

Son düzenleme:
Çözüm
Yakın zamanda Android telefonum bozuldu ve bu telefona geri dönmek zorunda kaldım. Fakat gördüğüm kadarıyla neredeyse bütün uygulamalar desteğini kesmiş durumda. Destekleyen WhatsApp var ama onda da tek seferlik fotoğrafları açamıyorum. Jailbreak yaptığımda tek seferlik fotoğrafları açabilir miyim ve Jailbreak güvenilir bir tercih mi? Yani banka uygulamaları kullanacağım sorun çıkar mı? Güvenilir Tweak'ler kullanacağım.

@EsatKa

Banka uygulamalarında sorun çıkar büyük ihtimalle ama onları da atlamanızı sağlayacak Tweak'ler vardır, whatshapp ta tek seferlik fotoğrafları açacağınızı sanmıyorum, güvenilir Tweak'ler indirdiğiniz sürece Jailbreak güvenlidir.
Checkra1n yapacağım fakat verilerim ve banka uygulamalarımda bir sorun olmaz değil mi?
Adımları doğru uygularsanız sıkıntı çıkmaz ama benim önerim ne olur ne olmaz yedek almanız. Banka uygulamaları Jailbreak yaptıktan sonra ya "Telefonunuzda Jailbreak tespit edilmiştir, risk sizindir." ya da "Telefonunuzda Jailbreak tespit edilmiştir. Uygulamayı kullanamazsınız." der. İlkini derse tamam diyerek geçebilirsiniz ama ikinci uyarıyı verirse A-Bypass gibi tweakler aracılığı ile uygulamaların Jailbreak'i tespit etmesini engelleyebilirsiniz.

@EsatKa

Banka uygulamalarında sorun çıkar büyük ihtimalle ama onları da atlamanızı sağlayacak Tweak'ler vardır, whatshapp ta tek seferlik fotoğrafları açacağınızı sanmıyorum, güvenilir Tweak'ler indirdiğiniz sürece Jailbreak güvenlidir.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı