İphone 6 Jailbreak Güvenli Mi?

ihsank48

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Bildiğiniz üzere İphone 6'ya İOS 13 güncellemesi gelmedi. Ben telefonum kullanılmaz hale gelene kadar kullanmaya devam edeceğim ama karanlık temasına geçiş yapmak istiyorum, jailbreakli versiyonda Eclipse Dark Mode gibi bir çok Tweak mevcut. Sizce telefonumu jailbreakli versiyonda kullanmam ne kadar güvenli herhangi bir fotoğraf, kredi kartı gibi bilgi sızıntısı yaşar mıyım?

Bildiğiniz üzere İphone 6'ya İOS 13 güncellemesi gelmedi. Ben telefonum kullanılmaz hale gelene kadar kullanmaya devam edeceğim ama karanlık temasına geçiş yapmak istiyorum, jailbreakli versiyonda Eclipse Dark Mode gibi bir çok Tweak mevcut. Sizce telefonumu jailbreakli versiyonda kullanmam ne kadar güvenli herhangi bir fotoğraf, kredi kartı gibi bilgi sızıntısı yaşar mıyım?
6 yıldır jailbreak kullanıyorum hiç öyle bir sorun yaşamadım. Hatta hiçbir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı