iPhone 6 mı, Huawie P20 mi?

P20 mi, iPhone 6 mı?

• Oy verenlerin toplamı
    22
Daha fazla  
Arkadaşlar üste yazdığım gibi iPhone 6 mı, Huawie P20 mi? Şu an zaten iPhone 6 kullanıyorum ve kamera, donanım benim için önemli. Mobil oyunlar da oynuyorum, P20 mobil PUBG gibi oyunları yüksek ayarda açar mı ve kamera yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
K970(Kirin 970) güçlü bir işlemci fakat P20'nin 4000 TL'lik fiyatı göz önüne alındığında bir süre daha beklenildiğinde SD845'e sahip cihazları veya Samsung S9'u bu fiyata bulmak daha kolay olacak. SD845 ve Exynos 9810 bariz daha iyi K970'den.
Bunun yanında S9'un kamerasının P20'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bence bu fiyata çıkmışken SD845 veya muadili bir işlemciye sahip cihaza bakın.

İkisi arasından kesinlikle P20 daha iyi bir telefon. İki model birbirlerinin rakibi değiller ve fiyat olarakta farklı segment modelleridir, bu modeller arasından nasıl kaldın? Iphone 6 alınacak bir model değil. P20 nette 4000 TL fiyata satılıyor alınır mı bence bu fiyata alınmaz. 2500 TL fiyatına ithalat garantili Mate 10 alabilirsin.

Zaten şuan bende iphone 6 var p20 alırsam mobil pubg gibi oyunlarda hiç kasma olmaz değilmi ? Ve p20 nin kamerası s9 dan daha iyi ve p20 de portre modu ve kamerasında yapay zeka var.
K970(Kirin 970) güçlü bir işlemci fakat P20'nin 4000 TL'lik fiyatı göz önüne alındığında bir süre daha beklenildiğinde SD845'e sahip cihazları veya Samsung S9'u bu fiyata bulmak daha kolay olacak. SD845 ve Exynos 9810 bariz daha iyi K970'den.
Bunun yanında S9'un kamerasının P20'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bence bu fiyata çıkmışken SD845 veya muadili bir işlemciye sahip cihaza bakın.
Veya xiaomi Mi7 alınabilirmi ? SD845 kullanıyor ve 8gb ram var gayet yeterli galiba. Xiaomi Mİ7 mi ? P20 mi ?

Son düzenleme:
P20 donanım ve performans olarak Iphone 6 modelinden üstün. P20 ve S9 modelinin ana kamerası birbirine çok yakın ayırt etmek hayli zor, video tarafında S9 modelinin avantajı var.

Donanım, performans ve ekran olarak S9 daha iyi.

Arka kamera fotoğraf kalitesinde en iyi telefon bana göre şu an P20 PRO modeli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En İyi Kameraya Sahip Telefon Hangisi? Devler Yarışıyor!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

P20 dediğin oyun için yeterlidir, Iphone 6 donanım olarak hala yeterli bir model, RAM kapasitesi hariç. Ekranın çözünürlüğü de HD Plus olduğu için oyun performansı iyi olan bir modeldir.

P20 donanım ve performans olarak Iphone 6 modelinden üstün. P20 ve S9 modelinin ana kamerası birbirine çok yakın ayırt etmek hayli zor, video tarafında S9 modelinin avantajı var.

Donanım, performans ve ekran olarak S9 daha iyi.

Arka kamera fotoğraf kalitesinde en iyi telefon bana göre şu an P20 PRO modeli.

En İyi Kameraya Sahip Telefon Hangisi? Devler Yarışıyor!

P20 dediğin oyun için yeterlidir, Iphone 6 donanım olarak hala yeterli bir model, RAM kapasitesi hariç. Ekranın çözünürlüğü de HD Plus olduğu için oyun performansı iyi olan bir modeldir.

Peki xiaomi mi7 hakkında ne düşünüyosun ? 23 Mayısta tanıtılacak. Galiba Mİ7 alıcam gibi kamera olarakta baya iyi diyiyorlar 20 + 12 megapiksel kamera ve ön kamera 16 megapiksel olacağı söyleniyor.

P20 ile i6 karşılaştırılacak durumda değiller.
P20 özellik bakımından çok daha üstün bir cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil oyunlarda kasma istemiyorsan Snapdragon 835 ve üstü işlemcili bir telefon almanı öneririm. PUBG Mobil ve diğer ağır oyunları Adreno 540-630 çok kolay kaldırır, 50-60 FPS arası oynatır. Ama oyun performansına göre telefon almak saçma olur. Gerçi SD835 barındıran bir telefonun diğer özellikleri de kötü olmaz sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı