iPhone 6 mı iPhone 6S mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Foxin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 yıldır android kullanıyorum. İlk 1 yıl ace kullanmıstım 2 yıldırda note 2 var ama sorunlar bitmiyor. En az 15 tane farklı rom atmışımdır android 4.4.4 diğer sürümleri saymıyorum bile bütün romları denedim neredeyse 4.4.4 altıda hep touchwiz:) Mobil verideyken internet atıp duruyor 2 dakikada bir. 4.4.4 altıda stabil değil napıyım ben bu androidi ? İkide bir rom atıp duruyorum telefondan soğudum resmen ps girip aynı uygulamaları kurmaktan arka taraf plastik zaten neyse samsung aynı samsung sıkıntı bitmiyor, gömüyor touchwiz rehbere basıyorsun bekle bekle.. İos a geçme kararı aldım. Mağzası olsun, stabilitesi ve malzeme kalitesi daha iyi olduğu için ve sürekli destek verdikleri için.i6 almayı düşünüyorum ama önümüzdeki 3-4 yıl büyük ihtimalle telefon değiştiremiyeceğim o yüzden 5s almamayı düşünüyorum. İphone6s mi almalıyım yoksa iphone6 mı almalıyım aralarında çok fark olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung kullanırsan Android'den soğuman çok normal. :)

Nexuslar gerçekten iyi ama android den soğuduk :) 6 ile 6s arasında bir fark olur mu ? 6S'i beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş eğer telefona çok ihtiyacın varsa 300 TL'lik bişey alabilirsin. Daha sonra iphone 6s çıktımı 2500 TL altı olmaz. Biraz idare edersin sonra düşer fiyat alırsın benim tavsiyem bu yönde.

LG G2 32GB alıp androidin o kadar da kötü olmadığını görebilirsin. Bu arada da 6s'in çıkmasını beklersin. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı