Matmazel Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2014 #21 Silinen üye dedi: M8'in kamerasını pekala övmüşsünüz. Peki bir şey sormak istiyorum. HTC ile çekilen fotoğrafa sonradan yakınlaştırıp bakmak istersem ne olacak? Genişletmek için tıkla... Ya da kırpsan ? En zayıf noktasının ben kamerası olduğuna inanıyorum.
Silinen üye dedi: M8'in kamerasını pekala övmüşsünüz. Peki bir şey sormak istiyorum. HTC ile çekilen fotoğrafa sonradan yakınlaştırıp bakmak istersem ne olacak? Genişletmek için tıkla... Ya da kırpsan ? En zayıf noktasının ben kamerası olduğuna inanıyorum.
H Hastai Ziyaretçi 5 Ağustos 2014 #22 Hiç kimse önermemiş ancak ben sorayım. Lumia serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 5 Ağustos 2014 #23 Yakınlaştırma ve kırpma olduğunda detay kaybı oluşabilir, evet.
Matmazel Hectopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2014 #24 @Silinen üye Eğer benim için söylüyorsan Windows Phone istemiyorum ben. İos beni sıktı, daha da kapalı bir işletim sistemine geçmek istemem Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2014
@Silinen üye Eğer benim için söylüyorsan Windows Phone istemiyorum ben. İos beni sıktı, daha da kapalı bir işletim sistemine geçmek istemem